Prime Video presenteert Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte

25 AUG 2022 10:21 | PRIME VIDEO | BOBBERY

Prime Video presenteert Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte

De Nederlandse Amazon Original serie volgt voetballegende Ruud Gullit tijdens de reis van zijn dromen naar het oude Egypte.

De zesdelige serie gaat later dit jaar exclusief op Prime Video in première.

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat  naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte. Voor het eerst in zijn leven bezoekt hij het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Ruud Gullit doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet.

Hij komt in Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten en zoekt antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao's in de geschiedenis, kunst, TV en film vaak genegeerd?

“Deze reis is één van de mooiste dingen die ik heb mogen meemaken in mijn leven. Mijn droom is uitgekomen”, aldus Ruud Gullit.

De zesdelige serie gaat later dit jaar in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video. Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte wordt geproduceerd door Scenery & Atlas Collective.

LINK NAAR IMAGES

Meer binnen de rubriek Uitzendingen en audiovisueel