Rotterdamse juwelier Brunott viert 123-jarig bestaan

28 MRT 2023 13:37 | Brunott

Op zaterdag 1 april 2023 is het feest bij Brunott Juwelier! Precies 123 jaar geleden opende Geraldus Brunott de eerste zaak op de Oude Binnenweg in Rotterdam en dat wordt groots gevierd. Wie jarig is trakteert en daarom biedt Brunott Juwelier tot wel 30% korting op de gehele collectie in de fysieke winkels in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Brunott door de jaren heen

Brunott begon in 1900 als een 'magazijn in goud, zilver, diamant, horloges, klokken en pendules'. In de loop der jaren werd de winkel steeds verder uitgebreid. De zaak aan de Binnenweg overleefde zelfs het bombardement op Rotterdam. Geraldus overleed uiteindelijk in 1953.

Inmiddels bestaat er naast de winkel in Rotterdam ook sinds enkele jaren een filiaal in Capelle aan den IJssel. Bij Brunott Juwelier hechten we veel waarde aan service, betrouwbaarheid en kwaliteit en daarom selecteren we onze fantastische juwelen en indrukwekkende horloges op basis van duurzaamheid en eerlijkheid. Onze enthousiaste vakmensen staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom naar onze winkels en profiteer van onze speciale aanbieding ter ere van ons 123-jarig bestaan.

In tegenstelling tot drie jaar geleden, toen we ons 120-jarig bestaan vierden, hebben we nu geen last van coronamaatregelen en kunnen we je in onze winkels verwelkomen. Wij zijn trots op onze turbulente historie en deelname aan het Rotterdamse straatbeeld. Sinds onze oprichting in 1900 hebben we ons ontwikkeld tot een divers, duurzaam en dynamisch familiebedrijf.

Dus vier met ons mee en geniet van onze spectaculaire kortingen:

• 10% korting op een aankoopbedrag tot € 1000,-

• 20% korting op een aankoopbedrag tot € 5000,-

• 30% korting op een aankoopbedrag vanaf € 5000,-

Let op, de korting geldt niet voor onze webshop. We hopen je zaterdag te mogen verwelkomen in onze winkels!

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt