SKD Flow: De Toekomst van Energiemanagement in lijn met Nieuwe Energie Wetgeving

17 JAN 2024 13:24 | Controlin

Controlin, een toonaangevende internationale handelsonderneming en partner in elektrotechnische oplossingen, kondigt met trots de SKD Flow Series aan - een innovatieve oplossing in energiemanagement en gebouwautomatisering die perfect aansluit op de aankomende energiewetgeving.

Als antwoord op de dringende behoefte aan energie-efficiëntie en regelgeving, introduceert Controlin de SKD Flow Series - een modulaire systeemreeks bestaande uit gateway, monitoring en automation. Deze serie is speciaal ontwikkeld om organisaties te helpen bij het navigeren door de complexiteit van de energietransitie en om te voldoen aan o.a. de nieuwe energiebesparingsplicht en de informatieplicht energiebesparing.

Vanaf de winter van 2023/2024 biedt de SKD flow gateway een eenvoudige plug & play oplossing voor energieverrekeningen, ideaal voor PV-installaties en ruimtebeheer. De SKD flow monitoring, beschikbaar in het voorjaar van 2024, biedt gedetailleerd inzicht in energiestromen met een gebruiksvriendelijk dashboard toegankelijk via de Cloud. De reeks wordt voltooid met de SKD flow automation in de zomer van 2024, waarmee volledige automatisering van processen binnen de regelgeving, zoals de GACS-norm, mogelijk wordt.

De SKD Flow Series is niet alleen een antwoord op de huidige uitdagingen, maar ook een investering in de toekomst. Met deze tools kunnen bedrijven hun energiestromen efficiënt managen, kosten besparen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Waarom SKD Flow? De SKD Flow Series stelt bedrijven in staat om:

  • Te voldoen aan de nieuwe regelgeving rond energiebeheer en transparantie;
  • Hun energieverbruik te optimaliseren en daarmee kosten te besparen;
  • Actief deel te nemen aan de energiemarkt en hun energievoorziening te moderniseren.

Toepassingsgebieden: De SKD Flow Series is toepasbaar binnen een breed scala aan bedrijven en branches. Van kleine MKB bedrijven tot aan sportcomplexen, opslagruimtes, grote industriële complexen en veel meer.

Contact voor de Pers Voor meer informatie over de SKD Flow Series, de toepassingsmogelijkheden, of om u aan te melden voor een demo, kunt u contact opnemen met Controlin.

Tel: 0180 330 522

E-mail: sales@controlin.com

Meer binnen de rubriek Klimaat, milieu en duurzaamheid