Mkb

Proctos Kliniek in top 10 beste klinieken 2022

08 DEC 2022 08:45 | Proctos Kliniek

De Proctos Kliniek, gespecialiseerd in aandoeningen van anus en stuit, kreeg  het rapportcijfer 9,3 op Zorgkaart Nederland en is op 6 december 2022 uitgeroepen tot een van de tien beste klinieken van Nederland. Zorgkaart Nederland is het reviewplatform voor de zorg en is opgezet door de patiëntenfederatie. Duizenden mensen delen dagelijks hun ervaringen met zorgaanbieders op de zorgwebsite.

De ZorgkaartNederland Top 10 bestaat ieder jaar uit de best gewaardeerde instellingen in vijf zorgsectoren, op basis van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november. Naast klinieken zijn dat ziekenhuizen, verpleeghuizen, wijkverpleging en fysiotherapiepraktijken.

Waardering

De Proctos Kliniek is trots om bij de top 10 klinieken van Nederland te horen. Het succes van de kliniek is mogelijk gemaakt door de inzet van het bevlogen team en het vertrouwen van de patiënten die voor ons gekozen hebben.

Taboe rondom anale klachten

Er rust nog steeds een groot taboe op anale klachten. Sinds de oprichting in 2010 vraagt de Proctos Kliniek aandacht voor anale aandoeningen en maakt het onderwerp bespreekbaar. Bijna iedereen krijgt in zijn leven te maken met anale klachten. Sommigen zijn niet alleen door de klachten maar door schaamte aan huis gekluisterd. De Proctos Kliniek maakt tijd voor de patiënt om ook de impact van de klachten te bespreken. Door de focus en jarenlange ervaring is de kliniek uitgegroeid tot het referentiecentrum voor anale klachten en stuitproblemen. Op de website staan ook adviezen en informatie filmpjes wat mensen zelf al kunnen doen om van de klachten af te komen.

Meer binnen de rubriek Mkb