Opening Old Amsterdam SinterKAASletter pop-up store

29 NOV 2017 19:18 | Het PR Bureau

Amsterdam, 29 november 2017 - Vandaag om 17.00 uur heeft Old Amsterdam een SinterKAASletter pop-up store geopend aan de Kinkerstraat 66 in Amsterdam. Met dit initiatief gunt Old Amsterdam  mensen die van hartig houden ook een '(h)eerlijk avondje', zodat niet alleen zoetekauwen aan hun trekken komen dit jaar. De goedheiligman zelf stanste de eerste SinterKAASletter en opende daarmee officieel de winkel. De pop-up store is geopend tot en met 5 december.

Algemene informatie

  • De pop-up store is geopend t/m 5 december.

  • Het adres van de pop-up store is Kinkerstraat 66 in Amsterdam.

  • Open van 10.00 uur tot 21.00 uur, in het weekend en op pakjesavond tot 19.00 uur.

  • Bestellen kan ook! Foodora bezorgt de kaasletters binnen een straal van 2 kilometer van de winkel. In sommige gevallen door Sinterklaas zelf! Per bestelling kunnen er maximaal 10 kaasletters worden besteld.

  • Een kaasletter, hart, Amsterdams kruisje of grachtenpand kost € 6,50 per stuk.

  • De letter is wanneer gekoeld bewaard een week houdbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Het PR Bureau, Sabine Krouwels via sabine@hetprbureau.nl of via 06 129 33 450. Over Old Amsterdam Old Amsterdam is een oude kaas, hartig en licht zoet van smaak. Rijk aan rijpingskristallen en toch snijdbaar. Het is puur genieten van de kaas die zijn naam dankt aan de meest liberale stad ter wereld. Met zijn eigen receptuur sleept hij wereldwijd de ene prijs na de andere in de wacht. En terecht. Want je hebt kaas, en je hebt Old Amsterdam. Old Amsterdam is een merk van Westland Kaas. Meer informatie over Old Amsterdam vindt u op: www.oldamsterdam.nl. Over Westland Kaasspecialiteiten Westland Kaasspecialiteiten is een 100% familiebedrijf dat in 1936 is opgericht en behoort tot de grootste particulieren kaasbedrijven in Nederland. De merken Old Amsterdam en Maaslander zijn belangrijke kaasmerken in Nederland. Meer informatie over Westland en haar merken vindt u op: www.westlandkaas.nl.

Meer binnen de rubriek Nieuws - andere