Bas Smit verrast Michiel Kamphorst uit Utrecht met ticket tot alle intieme zomerconcerten

11 JUL 2022 12:19 | BOBBERY

Bas Smit verrast Michiel Kamphorst uit Utrecht met VIP-passepartout voor alle intieme zomerconcerten

Michiel Kamphorst uit Utrecht in het zonnetje gezet door Amazon.nl hij won een serie ‘Prime’ momenten voor De Amsterdamse Zomer concertreeks.

Vanwege Prime Day, het jaarlijkse dealsfestijn op 12 en 13 Juli, werden er meer dan honderd geweldige prijzen, waaronder drie unieke “Money Can’t Buy” prijzen vergeven. Een exclusief VIP passe-partout voor twee personen voor de intieme Amsterdamse Zomerconcerten van Bas Smit was één van de te winnen prijzen. De populaire reeks van mini-concerten is sinds het ontstaan in de COVID-periode één van de toonaangevende events tijdens de zomer in Amsterdam. Aan Michiel Kamphorst de eer om de Amsterdam Zomer concertreeks bij te wonen en uiteraard nam Bas Smit alle tijd om met de winnaar op de foto te gaan.

“Wat een fantastische prijs, meemaken is beleven, heel bijzonder!”, aldus Michiel Kamphorst.

Prime Day

Prime Day, dat dit jaar op 12 en 13 juli wordt gehouden, is het wereldwijde dealsevenement van Amazon vol nieuwe en unieke voordelen, aanbiedingen en ervaringen, exclusief voor Prime-leden. Tijdens deze editie zullen veel Nederlandse MKB-ers en merken deelnemen en aan een miljoenenpubliek te verkopen in Nederland en andere landen in Europa. Meer informatie op www.amazon.nl/primeday.

Dit is een origineel bericht van BOBBERY

Meer binnen deze rubriek