Nicole Maarsen benoemd tot lid raad van toezicht ARQ

31 MEI 2022 09:43 | ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum

ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum benoemt per direct Nicole Maarsen tot lid van de raad van toezicht. Zij volgt hiermee Joost Goderie op, die na 8 jaar als lid van de raad van toezicht afscheid nam.  

Nicole Maarsen (1971) werkt sinds augustus 2021 als zelfstandige. Daarvoor vervulde zij verschillende rollen binnen de vastgoedsector, onder meer als directielid bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Maarsen Groep en ING Real Estate. Naast de raad van toezicht van ARQ bekleed ze meerdere bestuurs- en adviesfuncties, zoals voorzitter van het bestuur van het Urban Land Institute in Nederland en als lid van de raad van advies van het Economisch Instituut voor de Bouw.

Nicole Maarsen

 

Over ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum biedt preventieve ondersteuning en -advies, doet wetenschappelijk onderzoek naar psychotrauma en verzorgt opleidingen en trainingen. ARQ zorgt voor mensen met psychotraumaklachten door screening, diagnostiek en behandeling. Daarnaast adviseert ARQ organisaties en overheid over de inrichting van zorg voor getroffenen.

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed