Nieuwjaarsduik bij David Lloyd Clubs

28 DEC 2022 10:00 | BOBBERY | DAVID LLOYD

David Lloyd Clubs organiseert een nieuwjaarduik in hun zwembaden voor iedereen die een frisse start wilt maken in 2023, maar de zee te koud vindt

Enthousiast om met een frisse start het nieuwe jaar te beginnen maar geen fan van de zee of geen mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsduik in de zee? David Lloyd Clubs opent op 1 januari haar deuren voor leden en niet-leden, voor een nieuwjaarsduik in hun zwembaden.

“Wij willen graag de nieuwjaarsduik gebruiken voor een frisse start voor iedereen. Zowel leden als non-leden kunnen de hele dag gebruik maken van de zwembaden plus alle andere faciliteiten van de Clubs. Zo zorgen we dat de goede voornemens automatisch een vliegende start krijgen. We zullen alle fanatieke sporters graag verwelkomen.’’ aldus David Gaffin, General Manager David Lloyd Amsterdam.

There is no feeling like that first dive

David Lloyd Clubs members en niet-members kunnen er na de nieuwjaarsduik een actieve sportdag van maken want alle sporters kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van David Lloyd Clubs.

De David Lloyd Clubs Amsterdam, Rotterdam centrum, Utrecht en Eindhoven openen op 1 januari de deuren om 12.00 uur. Klik hier voor inschrijving!

Over David Lloyd Leisure Group De David Lloyd Leisure Group bestaat uit 123 clubs - 100 clubs in Engeland, 23 clubs in Europa waarvan 6 in Nederland. Daarnaast zijn er 3 Harbour Clubs. Er zijn in het totaal ongeveer 560.000 leden en 6.000 medewerkers waaronder 1.800 gekwalificeerde gezondheid- en fitness experts en 400 tennis professionals. De racketsport faciliteiten van David Lloyd Club zijn ongeëvenaard met 1.080 tennisbanen en 400 badminton- en squashbanen. Naast de geweldige fitnessfaciliteiten, zijn er ook spa’s, lounges met gratis Wi-Fi, crèches, kinderdagverblijven en gespecialiseerde sportzaken.

Meer binnen de rubriek Sportindustrie