Prime Big Deal Days is hèt moment om koopjes te scoren voor de feestdagen

05 OKT 2023 07:15 | AMAZON | BOBBERY

Prime Big Deal Days is hèt moment om koopjes te scoren voor de feestdagen

Scoor aanbiedingen met flinke kortingen, op producten uit verschillende categorieën, zoals elektronica van Bose, Beats by Dr. Dre, Garmin, Samsung en HP, huis en keukenbenodigdheden van Philips, Bosch, Krups en Tefal, speelgoed must-haves van onder andere Lego en Mattel, en populaire merken op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging met onder andere L’Oréal, Andrelon. 

In de nacht van 9 op 10 oktober om 00:00 uur bieden de Prime Big Deal Days enkele van de beste aanbiedingen voor de feestdagen van Amazon. Dit koopjesfestijn is exclusief voor Prime-leden, en er zijn wereldwijd miljoenen deals te vinden waaronder nog betere deals dan vorig jaar. Tijdens de Prime Big Deal Days verschijnen er regelmatig nieuwe deals online, waarbij Prime-leden kunnen profiteren van een ruime keuze aan producten met een snelle, makkelijke bezorging. Klanten die nog geen Prime-lid zijn en wel willen genieten van de voordelen van Amazon, kunnen zich aanmelden of een 30 dagen durende gratis proefperiode starten op amazon.nl/primebigdealdays.

"We vieren met de Prime-leden de komende feestdagenperiode met miljoenen aanbiedingen wereldwijd," zei Jamil Ghani, vicepresident van Amazon Prime. "Met de Prime Big Deal Days kunnen leden vroegtijdig shoppen en besparen op een brede selectie producten van internationale topmerken en ook van Nederlandse producten, zodat ze snel en betrouwbaar alles kunnen krijgen wat ze nodig hebben voor de feestdagen."

Voorproefje van de deals

Prime Big Deal Days biedt aanbiedingen in top categorieën, waaronder elektronica, speelgoed, wonen, fashion, beauty en Amazon-apparaten. Prime-leden kunnen flink besparen door vele duizenden deals te shoppen bij zelfstandige verkopers in de winkel van Amazon, waaronder Innr, Boldking, Alpine en Swiss Pro+.

Hieronder is een selectie van de beste aanbiedingen die Prime-leden op Amazon.nl kunnen kopen en daarmee hun feestdagen wensenlijst kunnen afvinken. Prime-leden kunnen vooraf gepersonaliseerde dealmeldingen instellen via de Prime Big Deal Days-eventpagina op de Amazon Shopping-app.

Bespaar op:

  • Speelgoed, Wonen en Keuken, Klussen en Gereedschap: Lego, Mattel, Bosch, D’Longhi, Philips, Intex, Fitbit, Krups, Rowenta, Tefal
  • Elektronica: Wireless NPC, Bose, Beat by Dr. Dre, Garmin, Samsung (PC) Western Digital, HP
  • Gezondheidheid en Beauty, Eten en Drinken: L’Oréal, Douwe Egberts, Page, Andrelon, Robijn, Red Bull, Philips
  • Ring-apparaten: Bespaar tot 62% op een selectie van Ring-apparaten; tot 35% korting op geselecteerde Ring Video Doorbells en tot 42% korting op geselecteerde Ring-binnencamera's.

Meer shoppen en besparen

Prime Big Deal Days biedt Prime-leden extra mogelijkheden om meer te besparen door aanbiedingen en shopping inspiratie, je kan je hiervoor aanmelden bij Prime.

Geniet van snelle, gratis bezorging

Prime-leden kunnen rekenen op gratis bezorging op dezelfde dag of de volgende dag van miljoenen items en, zoals altijd, de bezorgoptie kiezen die aansluit bij hun wensen.

Elke dag wordt beter met Prime

Prime biedt de beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging op geselecteerde producten. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.

Over Amazon: Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland.

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt