Brits reisbagagemerk Antler betreedt Nederlandse markt

15 AUG 2022 11:00 | BOBBERY

Het Britse heritage reisbagagemerk Antler, één van de bekendste Britse kofferfabrikanten, is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Opgericht in Bury, Engeland in 1914, ontwerpt Antler premium reisbagage, tassen en reisaccessoires met de kwaliteit en betrouwbaarheid die je mag verwachten van een merk met ruim 100 jaar kennis en ervaring. 

De best verkochte koffer

De Clifton-serie, hardcase koffers, is de besteller serie in het Verenigd Koningkrijk en Australië. Het subtiele maar opvallende kleurenpalet is zo ontworpen dat reizigers ofwel een eenkleurige set kunnen samenstellen, of kunnen mixen en matchen tussen de verschillende kleurstellingen, waarbij de kleuren Navy, Mineral, Blush en Taupe kunnen worden gecombineerd. De Clifton-serie omvat koffers in verschillende maten; de  Cabin-, Medium- en Large koffer en een Mini- en Beauty Case. Om ruimte te beparen tussen je verschillende reizen past iedere maat koffer perfect in de daaropvolgende maat.

Een streven naar kwaliteit

Antler staat voor reisbagage van de best mogelijke kwaliteit, doordachte details, ergonomische vormgeving en een toegankelijke prijs. Alle koffers zijn zo licht mogelijk, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, en worden geleverd met 10 jaar garantie. Alle online leveringen en retourzendingen via eu.antler.com zijn gratis.

"Het is een spannende tijd om in de reiswereld te ondernemen en nu wij weer mogen en kunnen reizen wordt er een inhaalslag gemaakt, wat zorgt voor een snelle groei.  Het nieuwe reislandschap brengt ook nieuwe reistrends met zich mee. Mensen leven en werken anders en willen dat hun reisbagage aan andere en nieuwe functionaliteiten voldoet. Er hangt optimisme in de lucht en wij hebben het voorrecht daarvan deel uit te maken, daarom maken wij ook de stap naar Nederland." zegt Kirsty Glenne, Managing Director van Antler. "We geloven dat ons aanbod zeer relevant is voor een Nederlandse klant. Wij weten dat de robuuste kwaliteit, authenticiteit en stijlvol design in de smaak zal vallen in Nederland. De lancering van Antler in Nederland heeft hoog op onze agenda gestaan. Wij kijken ernaar uit om onze aanwezigheid in deze belangrijke markt te laten groeien." 

Alle producten zijn verkrijgbaar op eu.antler.com.

Meer binnen de rubriek Lifestyle en society