Op 17 en 18 september verandert het Jaarbeursplein in een Sportparadijs

28 AUG 2024 10:47 | Stichting Life Goals Nederland

Tijdens de Life Goals Games op dinsdag 17 september en woensdag 18 september hebben deelnemers maar liefst keuze uit meer dan 15 verschillende sporten om aan deel te nemen. Samen met Gemeente Utrecht, Sport Coalitie Utrecht en Sportworx bouwt Stichting Life Goals twee dagen het Jaarbeursplein om tot een sportparadijs speciaal voor mensen in een kwetsbare positie. Het aftellen is begonnen.

Life Goals Games

De Life Goals Games is hét landelijke multi-sport event van het jaar, speciaal bedoeld voor mensen die om uiteenlopende redenen het een beetje moeilijk hebben in hun leven. Daarom staan ze vaak aan de zijlijn van onze maatschappij. Life Goals gebruikt sport als middel om hen weer mee te laten doen in onze samenleving.

Op het programma

Van voetbal tot wandelen, van beachworstelen tot freerunnen, je kunt het niet bedenken of het staat op het programma. Alle sporten worden aangeboden door lokale Utrechtse sportaanbieders. Voor een groot deel van het programma zorgt Sport Voor een Toekomst (S.v.e.T.). Deze organisatie, voornamelijk gerund door vrijwilligers, organiseren wekelijks allerlei sporten voor alle partijen die onderdeel zijn van de Sport Coalitie Utrecht. Zo doen o.a. deelnemers van het Leger des Heils, Lister en de Tussenvoorziening graag mee aan de wekelijkse voetbal- of wandelactiviteit.

Alle sporten die op het programma staan zijn toegankelijk voor Utrechters en mensen in een kwetsbare positie. Ook de 40 andere Life Goals partners zijn welkom om deel te nemen aan de Life Goals Games.

Inschrijven

Ken of ben jij iemand die mee wilt doen aan de Life Goals Games? Schrijf je dan in!

Dit kan met een heel team, maar ook als individu of duo kan je je inschrijven. Lunch is gratis inbegrepen. Check de website www.stichtinglifegoals.nl/lifegoalsgames voor meer informatie en de inschrijfformulieren!

Netwerkevent: de Sportieve Troonrede 17 september vanaf 15.15 uur

Op Prinsjesdag, tijdens de Life Goals Games, organiseert Stichting Life Goals een netwerkbijeenkomst waarin we een alternatieve kijk geven op de rol van sport en bewegen in onze maatschappij: de Sportieve Troonrede. Met o.a. Ron Jans, trainer van FC Utrecht en Liza van der Most, aanvoerder van FC Utrecht. Wil je hier ook bij zijn of meer informatie? Meld je dan aan via minke.vanderkooi@stichtinglifegoals.nl

Meer binnen de rubriek Sport