Huidexpert lanceert Nederlands eerste online cursus SKINYOGA

02 APR 2024 09:50 | Biocare Products

Als voormalig huidtherapeute begon Suzanne haar reis met Salon Biocare, waar zij stiltebehandelingen aanbood. Later verschoof haar focus naar Biocareonline.nl, waar zij zich richtte op het bieden van online huidadvies via videoconsulten met klanten door heel Nederland.

Suzanne heeft met Biocareonline.nl een trouwe groep social media volgers opgebouwd. Recentelijk organiseerde zij een gratis Insta live masterclass Natural Skin Lifting massage, waar veel positieve reacties op kwamen. Dit leidde tot de ontwikkeling van een volledige Biocare SKINYOGA cursus.

De SKINYOGA cursus belooft een liefdevolle reis van zelfmassage voor het gezicht, met als kern de Natural Skin Lifting techniek. De cursus onderscheidt zich door de vele voordelen die de gezichtsmassage met zich meebrengt: het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid, het stimuleren van de gezichtsspieren en het bevorderen van de lymfestroom, wat resulteert in een ontgiftende werking, vermindering van onzuiverheden en een strakkere huid.

In een tijd waarin de focus ligt op uiterlijk vertoon, cosmetische ingrepen en het perfectioneren van (sociale media) afbeeldingen, spreekt Suzanne zich uit voor een benadering van natuurlijke veroudering. Met tientallen jaren ervaring in haar vak en een wekelijkse toewijding aan het masseren van haar eigen gezicht, heeft Suzanne persoonlijk ervaren hoe de massage haar huid heeft verbeterd en verstevigd. Nu deelt Suzanne haar ervaring en expertise via een begrijpelijke online SKINYOGA cursus, met een speciale module gewijd aan het proces van zelfacceptatie, inclusief een challenge die bijdraagt aan dit proces.

Suzanne benadrukt: "Ik geloof sterk in natuurlijk ouder worden. Ik heb zelf ervaren hoe het regelmatig masseren van mijn gezicht mijn huid heeft verbeterd. Dit gun ik anderen ook. Daarnaast heb ik in mijn cursus een module toegevoegd over zelfacceptatie, inclusief een challenge. Ik heb deze challenge zelf ook doorlopen en heb mijn omgeving kennis laten maken met de challenge. Dankzij de positieve feedback die ik hierop heb ontvangen kan ik bevestigen dat de challenge echt werkt!"

Met de SKINYOGA cursus worden vrouwen aangemoedigd om natuurlijke producten te gebruiken met hoogwaardige actieve ingrediënten. Daarnaast stimuleert de cursus zelfacceptatie, wat leidt tot een verhoogd zelfvertrouwen.

Voor meer informatie en om de cursus te bestellen, ga naar biocareonline.nl.

cursus_skinyoga

Meer binnen de rubriek Haar en beauty