INIKA Organic Benelux lanceert landelijke omruilactie ‘lipswithNOtrash’ voor goede doel

28 SEP 2023 10:18 | INIKA Organic

INIKA Organic Benelux kondigt de lancering aan van haar landelijke campagne, ‘lipswithNOtrash’. Het doel van deze campagne is het vergroten van bewustzijn rondom plastic in cosmetica en het bevorderen van duurzame keuzes. INIKA Organic heeft hiervoor 2500 Lip Crayon Lipsticks beschikbaar gesteld. Consumenten kunnen een oude lipstick inruilen voor een plasticvrije variant van INIKA Organic.

De campagne loopt van 2 oktober tot 30 november 2023 en wordt uitgevoerd in samenwerking met de fysieke verkooppunten van INIKA Organic Benelux.

Hoe werkt omruilactie #lipswithNOtrash:

  • De consument neemt een oude lipstick mee naar een van de deelnemende fysieke INIKA Organic verkooppunten;
  • Voor €2,50 ontvangen zij een Lip Crayon Lipstick in de kleur Tan Nude. Dit bedrag wordt gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bestrijden van plasticvervuiling;
  • De consument post een foto op social media met de #lipswithNOtrash.

Doe mee aan de beweging voor bewustzijn:

De reden van de social media post is om impact te maken. Zo worden vrienden en familie geïnspireerd ook deel te nemen aan deze campagne en bewustzijn te creëren voor (micro) plastics in cosmetica.

Voor meer informatie over de campagne en de deelnemende inruilpunten, zie onze website [www.inikaorganic.nl].

Over INIKA Organic Benelux:

INIKA Organic is wereldwijd hét hoogst gecertificeerde en gezondste cosmetica en skincare merk. Natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free, halal én sinds 2022 is INIKA het 1e 100% plastic neutrale cosmetica merk ter wereld. Met een scala aan hoogwaardige producten streeft INIKA Organic ernaar om schoonheid te combineren met ethische principes en milieubewuste keuzes.

Meer binnen de rubriek Haar en beauty