Agrariërs kunnen informatie en wensen vastleggen voor nabestaanden

01 JUL 2024 07:00 | LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel gaat waardevolle samenwerking aan met NabestaandenBox

Wageningen, 1 juli - LTO Ledenvoordeel kondigt een betekenisvolle samenwerking aan wat zorgt voor rust en overzicht. De NabestaandenBox is nu met korting beschikbaar voor LTO-leden. Deze gebruiksvriendelijke tool helpt agrariërs om hun zaken rondom overlijden eenvoudig en overzichtelijk te regelen, zodat familie en bedrijf goed verzorgd achterblijven.

Veel agrariërs zijn bezig met de vraag over de voortzetting van hun onderneming. Zeker als er nog geen opvolger is en de boer of tuinder op leeftijd is, kan dit zorgen geven. Er leven specifieke behoeften en zorgen bij agrariërs als het gaat om het regelen van hun nalatenschap. Ze willen hun boerderij en land op een georganiseerde manier achterlaten, zonder verrassingen voor hun nabestaanden. Het is belangrijk dat familie en werknemers goed verzorgd en ondersteund worden na hun overlijden. Boeren houden logischerwijs graag controle over hun nalatenschap, zoals land en bedrijfsmiddelen: het is immers hun levenswerk. Met de NabestaandenBox legt men een breed scala aan persoonlijke wensen vast, zodat hun visie en waarden worden zoveel mogelijk gerespecteerd kunnen worden.

De NabestaandenBox is een gebruiksvriendelijk computerprogramma waar alle gegevens ingevuld kunnen worden die na overlijden van belang zijn voor uw nabestaanden, zoals: belangrijke contacten, financiën, verzekeringen, woningen, voertuigen, bezittingen, abonnementen, leveranciers, inloggegevens, belangenbehartiging en uitvaartwensen. De informatie kan eenvoudig en veilig worden opgeslagen, of natuurlijk uitgeprint worden.

Jacco Freriksen van LTO Ledenvoordeel licht toe waarom deze samenwerking zo waardevol is: "We willen onze leden niet alleen ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook in de moeilijke momenten van het leven. De NabestaandenBox biedt agrariërs de mogelijkheid om hun nalatenschap zorgvuldig en overzichtelijk te regelen, wat hun nabestaanden veel zorgen kan besparen."

Paul Schouwenaars, eigenaar van de NabestaandenBox, voegt hieraan toe: “De verzekering dat zaken die ook het agrarisch bedrijf raken op een betekenisvolle manier wordt vastgelegd en geëerd, geeft rust. Daarnaast zorgt de NabestaandenBox voor het gemakkelijk delen van belangrijke informatie om misstanden te voorkomen in het geval van overlijden.”

Speciaal voor LTO-leden is de NabestaandenBox nu beschikbaar voor slechts €32,50. Voor meer informatie en om de NabestaandenBox met korting te bestellen, kunnen LTO-leden terecht op https://ltoledenvoordeel.nl/diensten/nabestaandenbox/

Bedenker Paul Schouwenaars (l): 'Zorg dat je alles voor je nabestaanden regelt, nu je dit nog kan!'

 

Over NabestaandenBox Veel mensen hopen dat het hen niet zal overkomen en hopelijk is dat ook zo. Echter blijkt helaas dat we niet altijd controle hebben over de gebeurtenissen in ons leven. We kunnen door een ongeval of een kort ziekbed plotseling overlijden. Waar we wél controle over hebben is hoe we bij leven onze zaken regelen. Voor onszelf én voor onze nabestaanden. Voorkom dus dat je nabestaanden in het geval van een overlijden naast al het verdriet ook nog te maken hebben met het uitzoeken, organiseren en beslissen van allerlei andere zaken. Leg alles wat je nabestaanden moeten weten vast in je Nabestaandenbox. Financiën, verzekeringen, bezittingen, abonnementen, lidmaatschappen, inloggegevens en uitvaartwensen. Zorg dat je alles voor je nabestaanden regelt, nu je dit nog kan! https://nabestaandenbox.nl/ Over LTO Ledenvoordeel LTO Ledenvoordeel is een onderdeel van LTO Bedrijven en zet zich in voor ruim 30.000 agrarische ondernemers die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB. We bieden meer dan 50 voordelen op het gebied van energie, diensten, veiligheid, bedrijfsvoering, mobiliteit, verzekeringen, telecom en IT en abonnementen. LTO Ledenvoordeel heeft als doel om LTO-leden exclusieve voordelen en kortingen te bieden door middel van strategische partnerschappen met diverse bedrijven en organisaties. www.ltoledenvoordeel.nl

Meer binnen deze rubriek