Maatwerk energieaanbod en onderscheidende service voor agrariër

15 FEB 2024 10:53 | LTO Ledenvoordeel

Maatwerk energieaanbod en onderscheidende service voor agrariër  

Energieleverancier Audax Renewables biedt LTO-leden korting op vaste tarieven

Wageningen, 15 februari 2024 - LTO Ledenvoordeel heeft het aanbod van duurzame energie uitgebreid met een samenwerking met Audax Renewables. De organisaties zetten zich zo gezamenlijk in voor een duurzaam en maatschappelijk ondernemen in de agrarische sector.

"Onze leden hebben een unieke energiebehoefte en houden graag de regie. De keuze om het energieaanbod uit te breiden met Audax Renewables is daarom voor de hand liggend”, vertelt Jacco Freriksen, Portfolio Manager LTO Ledenvoordeel. “Audax Renewables heeft 20 jaar ervaring, begrijpt de agrarische energiebehoefte en denkt mee met de ondernemer. Dit uit zich in een persoonlijke energiespecialist die de agrariër op maat gemaakte oplossingen kan aanbieden.”

Een veelgeprezen eigenschap van Audax Renewables is de uitstekende bereikbaarheid en klantenservice, wat een welkome afwijking is van de veelgehoorde klacht over de slechte bereikbaarheid van energieleveranciers. "LTO-leden, die een druk bestaan leiden en geen tijd hebben om lang in de wacht te staan bij hun energieleverancier, kunnen bij Audax Renewables rekenen op vlotte service."

Erik Dolfing Channel Manager bij Audax Renewables: "Een duurzaam en concurrerend energieaanbod is essentieel voor de financiële gezondheid van agrarische bedrijven. De samenwerking met Audax Renewables biedt LTO-leden niet alleen financiële voordelen door collectieve tarieven en kortingen, maar ook de zekerheid van een stabiele energievoorziening. Het stelt agrarische ondernemers in staat om zich te concentreren op hun kerntaken, wetende dat ze kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner in energievoorziening."

LTO-leden kunnen vanaf 15 februari profiteren van een scherp collectief tarief en ontvangen daarnaast een korting op de vaste leveringskosten. “Bij Audax Renewables krijg je altijd een eerlijk en transparant aanbod. Een energiecontract met vaste prijs betekent dat je gedurende de hele looptijd van het contract dezelfde prijs betaalt voor jouw energie. Dit in tegenstelling tot variabele prijscontracten, waarbij de prijs afhankelijk is van de markt. Met een vaste prijs kan je jouw energiekosten optimaal inrichten.”

Voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden kunnen leden contact opnemen met Service & Advies: 088 - 888 6777, of kijk op www.ltoledenvoordeel.nl

Jacco Freriksen (rechts) en Erik Dolfing (links) zijn verheugd agrarische ondernemers maatwerk energie te kunnen bieden.

 

Over LTO Ledenvoordeel LTO Ledenvoordeel is een onderdeel van LTO Bedrijven en zet zich in voor ruim 30.000 agrarische ondernemers die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB. We bieden meer dan 50 voordelen op het gebied van energie, diensten, veiligheid, bedrijfsvoering, mobiliteit, verzekeringen, telecom en IT en abonnementen. LTO Ledenvoordeel heeft als doel om LTO-leden exclusieve voordelen en kortingen te bieden door middel van strategische partnerschappen met diverse bedrijven en organisaties. www.ltoledenvoordeel.nl Over Audax Renewables Audax Renewables is opgericht in 2003 onder de naam MAIN Energie en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende energieleverancier voor de zakelijke markt in Nederland. Bij Audax Renewables bieden we onze klanten verschillende diensten aan op het gebied van energie en energiemanagement. We leveren elektriciteit en gas, adviseren over energiebesparing en verduurzaming en helpen bedrijven bij het realiseren van hun (duurzaamheids)doelstellingen. Daarnaast bieden we onze klanten inzicht in hun energieverbruik en helpen we hen bij het optimaliseren van hun energiegebruik. www.audaxrenewables.nl Voor meer informatie, neem contact op met: Jacco Freriksen, Portfoliomanager LTO Ledenvoordeel Telefoon: 06 10 20 35 55 E-mail: jfreriksen@ltobedrijven.nl Erik Dolfing, Channel Manager Audax Renewables E-mail: e.dolfing@audaxrenewables.nl

Meer binnen de rubriek Boeren, land- en tuinbouw