ONWARD kondigt deelname aan volgende Degroof Petercam Healthcare Conference aan

19 JAN 2022 07:12 | PR Matters

EINDHOVEN, Nederland & LAUSANNE, Zwitserland - 19 januari 2022--ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie, kondigt vandaag aan dat zijn senior management zal deelnemen aan de komende Degroof Petercam Healthcare Conference. Dave Marver, Chief Executive Officer, zal op 26 januari 2022 beschikbaar zijn voor virtuele rechtstreekse meetings.

Over ONWARD ONWARD is een medisch technologiebedrijf dat innovatieve therapieën creëert om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met dwarslaesie. Het werk van ONWARD bouwt voort op meer dan een decennium van fundamenteel wetenschappelijk en preklinisch onderzoek dat is uitgevoerd in 's werelds toonaangevende laboratoria voor neurowetenschappen. De ARC-therapie van ONWARD, die kan worden toegediend via implanteerbare (ARCIM) of uitwendige (ARCEX) systemen, is ontworpen om het ruggenmerg gericht en geprogrammeerd te stimuleren om zo beweging en andere functies te herstellen bij mensen met dwarslaesie, waardoor uiteindelijk hun levenskwaliteit wordt verbeterd. ONWARD heeft van de FDA driemaal de status "Breakthrough Device Designation" gekregen, die zowel ARCIM als ARCEX omvat. De eerste cruciale FDA-studie van het bedrijf, Up-LIFT genaamd, werd in december 2021 volledig ingeschreven met 65 personen wereldwijd.

ONWARD heeft zijn hoofdkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven, Nederland. Het bedrijf heeft een kantoor in het EPFL Innovation Park in Lausanne, Zwitserland en is in de VS steeds meer aanwezig in Boston, Massachusetts, VS. Voor aanvullende informatie over het bedrijf kunt u terecht op ONWD.com.

Voor toegang tot de financiële kalender voor 2022, kunt u surfen naar IR.ONWD.com. Voor aanvragen rond het bedrijf: ONWARD info@onwd.com

Meer binnen de rubriek Ziekenhuizen