“Ik giet een humoristisch sausje over geld”

07 OKT 2021 07:30 | Moneyfulness / Michael Keet i.s.m. MGIHN

Michael Keet beleeft première theatershow “Het geheime leven van geld” in de Schalm

VELDHOVEN – “Het geheime leven van geld” is de titel van de collegetour die 21 oktober in de Schalm in Veldhoven in première gaat. Michael Keet, spreker, ondernemer en auteur van de boeken ‘Moneyfulness’ en ‘Wie is de baas: jij of het geld?’ neemt het publiek mee door dat 'deel van de wereld van geld waar het nog niet bekend mee is'. “Geld wordt als zwaar of moeilijk ervaren, daarom heb ik er een humoristisch sausje overheen gegoten.”

“Geld; je houdt ervan of je haat het, maar we hebben het allemaal nodig”, zegt Keet. Hij maakte een voorstelling die laveert tussen een collegetour en cabaret. “Ik maak het serieuze onderwerp ‘geld’ licht met een lach.” De ondernemer – van huis uit financieel mentor en auteur – deelt op 21 oktober in de Schalm in Veldhoven herkenbare verhalen over geld. “De verschillen tussen man en vrouw, hoe jouw geldbrein werkt, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Deze voorstelling is voor iedereen die interesse in geld heeft én zin heeft in een leuke avond.”

Auteur en spreker Michael Keet toert met zijn theatershow “Het geheime leven van geld” door Brabant. (Foto: Moneyfulness / Michael Keet)

Boek 'Wie is de baas: jij of het geld?' cadeau

“Geld maakt allerlei emoties en gevoelens los bij mensen, het kan het beste in iemand naar boven brengen, maar ook het slechtste”, vertelt hij. “Door de rol van geld te kennen kun je ook beslissen welke rol jij wil dat geld gaat spelen. Geld is nu eenmaal een belangrijk middel, of je wil of niet.” Omdat hij zo begaan is met de menselijke kant van geld, krijgt iedere bezoeker zijn boek ‘Wie is de baas: jij of het geld?’ aan het einde van de show cadeau. “Zo houd je nog eens wat over aan je theaterbezoek.”

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar bij Theater de Schalm en online via www.deschalm.com

Tevens is de voorstelling te volgen via de livestream waarvoor online ook tickets verkrijgbaar zijn. Kijk op www.hetgeheimelevenvangeld.nl voor andere data en locaties.

De theatershow “Het geheime leven van geld” (Foto: Moneyfulness / Michael Keet)

Geachte redactie, We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de première van de theatershow ‘Het geheime leven van geld’ op 21 oktober vanaf 20.00 uur in de Schalm of deze show via de livestream te volgen. Laat ons voor 15 oktober weten of er een zitplaats in de Schalm gewenst is of een online ticket. Voor meer informatie: Michael Keet: 06-51474241 of via mkeet@moneyfulness.com. De foto is rechtenvrij, indien u het fotocredit (Foto: Moneyfulness / Michael Keet) vermeldt. Over auteur Michael Keet Op zijn eenentwintigste kreeg Michael Keet de stempel ‘kansarme jongere’; hij had immers geen opleiding of relevante werkervaring. Toen kreeg hij een kans om een jaar te gaan leren. In korte tijd behaalde bij zijn hbo-diploma en studeerde daarna aan de Open Universiteit. Op zijn dertigste was hij eindverantwoordelijke financiën van een bedrijf dat meer dan 400 medewerkers in dienst had. In 9 jaar tijd heeft Michael dit bereikt. Hij realiseerde zich bovendien dat zijn mindset een van de krachtigste dingen is, die hij bezit. Na 13 jaar stond hij weer op een kruispunt. Hij ontwikkelde een online boekhoudpakket en richtte zijn eigen administratiekantoor op. Hij dacht dat hij wel wist wat ondernemen was, maar kwam er al snel achter dat dat niet zo was. Michael volgde diverse trainingen, waaronder mindfulness. Daarop combineerde hij zijn financiële expertise met zijn mindfulness expertise en creëerde Moneyfulness. Zijn boek ‘Moneyfulness’ is in 2020 uitgegeven in de Verenigde Staten. Diverse media: https://moneyfulness.me/media/ Uitgebreid interview in het Nederlands: https://youtu.be/WtXEtxqi3PE

Meer binnen de rubriek Vrije tijd