Winnaar uit Oss Geniet van Exclusief Amazon Huisconcert met Marco Schuitmaker

20 SEP 2023 09:54 | AMAZON | BOBBERY

Winnaar uit Oss Geniet van Exclusief Amazon Huisconcert met Marco Schuitmaker

Vera Timmermans, de winnaar inwoner uit Oss, kon haar geluk niet op toen ze hoorde dat zij tijdens de Amazon Prime Day (11 en 12 juli) een exclusief huisconcert van getalenteerde zanger Marco Schuitmaker had gewonnen. Dit buitengewone mini event was gisteren, op 19 september, bij haar thuis. Marco Schuitmaker trad op voor een select gezelschap van 20 mensen in de intieme sfeer van de tuin van de winnares. 

Prime Day, het jaarlijkse online shopping event van Amazon, biedt niet alleen geweldige deals en aanbiedingen, maar ook unieke kansen voor klanten om buitengewone prijzen te winnen. Dit jaar waren er drie unieke prime moments te winnen, een padelclinic in Spanje, een thuisdiner van Herman den Blijker en het huisconcert met Marco Schuitmaker, een van de meest opvallende artiesten in Nederland.

Vera Timmermans en haar gasten werden getrakteerd op een intiem optreden waarbij Marco zijn grootste hits ten gehore bracht. Dit huisconcert met Marco Schuitmaker benadrukt de manier waarop Prime Day van Amazon meer is dan alleen een deals festival. Het biedt klanten ook de kans om unieke ervaringen te beleven.

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt