Onderneemsters organiseren netwerkborrel na lockdown “Eindelijk weer echte ontmoetingen”

21 JUN 2021 09:00 | Met Gemak In Het Nieuws i.s.m. Jitske Lochtenberg

UTRECHT/BUNNIK – Nu de ene lockdownregel na de andere wordt afgeschaft, kunnen mensen elkaar weer live ontmoeten. “Voor ondernemers is het even omschakelen: van alles online doen, naar mensen in het echt ontmoeten”, zegt business healer Jitske Lochtenberg. Samen met Traiënne Pasteuning, vegan chef van de workshops bij Trai Vegan organiseert zij op 6 juli aanstaande een netwerkborrel. “De behoefte is enorm onder vrouwelijke ondernemers om elkaar op te zoeken en weer in het echt te verbinden.”

Na 1,5 jaar van voornamelijk thuiswerken, thuisscholing en mensen zien via een scherm, vinden Lochtenberg en Pasteuning het weer tijd om andere ondernemers te ontmoeten. “En dan bij voorkeur in een kleine setting, met gelijkgestemden. Want het is ook wel weer wennen al dat weer alles kan.” 

Vanuit haar eigen praktijk merkte Lochtenberg dat veel vrouwelijke ondernemers ‘helemaal niet meer terug willen naar de ratrace van rondrennen en vliegen tussen kinderen, school, werk en andere sociale verplichtingen’.  “Bewust gekozen ontmoetingen zijn wel degelijk gewenst.” Daarom organiseren Pasteuning en Lochtenberg een netwerkborrel op 6 juli aanstaande op locatie bij Trai Vegan in Bunnik. 

Plantaardige workshops

Een van de deelneemsters reageerde al enthousiast op de uitnodiging: “Wat leuk! Ben wel toe aan weer eens een live event met leuke inspirerende ondernemende mensen!” Pasteuning: “Gezellige mensen, goed eten; dat alles verbindt nu eenmaal.” Lochtenberg: “En waar kan dat beter dan op deze nieuwe locatie voor plantaardige workshops in Bunnik. Geopend in het staartje van de coronalockdown, wat getuigt van vertrouwen in de toekomst.”

Uiteraard zien de ondernemers erop toe dat alle op 6 juli geldende coronamaatregelen worden nageleefd. Lochtenberg: “De ruimte is goed geventileerd en er wordt rekening gehouden met het maximaal aantal aanwezigen.”

Meer binnen deze rubriek