OTTO Work Force en Stichting Special Talents: sportkansen voor alle kinderen

13 SEP 2024 12:47 | OTTO Work Force B.V.

OTTO Work Force en Stichting Special Talents zijn verheugd om hun nieuwe samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van sport en beweging voor kinderen die elders buiten de boot vallen.

Over Stichting Special Talents

Stichting Special Talents biedt kinderen tussen de 8-15 jaar, die extra ondersteuning nodig hebben en niet terecht kunnen bij reguliere voetbalclubs of in het G-voetbal, de mogelijkheid om te voetballen. De stichting organiseert voetbaltrainingen in een rustige, veilige omgeving met kleine groepen en een unieke pedagogische aanpak. Kinderen met diverse uitdagingen zoals autisme, epilepsie, TOS, DCD, NLD, CP, astma, obesitas of het downsyndroom kunnen hier hun talenten ontwikkelen en elke week plezier beleven. Zo kunnen de kinderen voetballen op de prachtige velden van onder andere FC Eindhoven en FC Den Bosch.

“Onze kinderen kunnen zichzelf zijn, hun talent ontwikkelen en vooral plezier hebben.” – Theo Mommers, Voorzitter Stichting Special Talents.

Waarom OTTO partner wordt

OTTO heeft besloten om partner te worden van Stichting Special Talents om sport en beweging mogelijk te maken voor deze bijzondere kinderen. Met deze samenwerking willen we ervoor zorgen dat alle kinderen de kans krijgen om te sporten en zich te ontwikkelen in een inspirerende omgeving. OTTO is al jaren een trouwe partner in sport en cultuur en is sterk maatschappelijk betrokken in Nederland, maar ook daarbuiten. Sinds de oprichting van de OTTO Foundation in 2002 dragen wij actief bij aan onze samenleving. Wij zijn dan ook trots op deze mooie samenwerking en kijken uit naar de positieve impact die we samen kunnen maken. 

“Bij OTTO Work Force geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Door onze samenwerking met Stichting Special Talents kunnen we bijdragen aan een samenleving waar ieder kind de mogelijkheid krijgt om te sporten en te groeien. Naast een financiële bijdrage gaan we vanuit onze expertise ook meedenken op het gebied van vrijwilligerswerving. We zijn trots om deel uit te maken van dit mooie initiatief.” – Danielle Keijl, Managing Director Nederland - OTTO Work Force.

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen