Alpine Hearing Protection ontwikkelt speciale oordoppenlijn exclusief voor Amazon

20 FEB 2023 11:32 | BOBBERY

Het Nederlandse bedrijf Alpine Hearing heeft voor Amazon een exclusieve en unieke oordoppenlijn ontwikkelt; Cleartone. De ClearTone-oordoppen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik en helpen om geluid op een persoonlijke manier te ervaren door de scherpe randjes van geluiden weg te nemen, terwijl je toch geluiden kunt horen en van gesprekken kunt genieten. Perfect voor muziekevenementen of wanneer je zelf muziek maakt, als je overprikkeld bent, tijdens het studeren of voor het beschermen van je oren tijdens het klussen. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen oordopjes gebruiken omdat ze hoog sensitief zijn voor geluid. De ClearTone is een oordop met focus op geluidskwaliteit en heeft een 21 dB noise reduction. De ClearTone oordoppen worden in 3 maten met wisselbare filter geleverd in een speciale bewaarbox.

Arthur van Keeken, CEO van Alpine Hearing Protection: “We zijn erg verheugd dat we speciaal voor de klanten van Amazon in Nederland en diverse andere landen in Europa oordoppen hebben kunnen creeren, afgestemd op de wensen van een breed publiek. Momenteel beschermen wij al ruim 2,7 miljoen paar oren per jaar en we kunnen niet wachten om dit verder uit te breiden, zodat we iedereen op een veilige manier kunnen laten genieten van geluid.”

“We zijn er trots op dat Alpine speciaal voor onze klanten de ClearTone heeft ontwikkeld, die natuurlijk een prominente plek krijgt op storefront die Alpine op Amazon.nl heeft. Door deze samenwerking kunnen we Alpine als Nederlands merk een groot platform bieden en geven we hen toegang tot een miljoenenpubliek in binnen- en buitenland. Momenteel ondersteunen we al vele duizenden Nederlandse ondernemers met hun verkopen op Amazon.nl en onze ambitie is om dit aandeel de komende jaren te laten groeien.” Aldus Roeland Donker Country Manager Amazon Nederland.

Alpine Hearing Protection

Al meer dan 28 jaar levert Alpine gehoorbescherming, met als doel om mensen langer van geluid te kunnen laten genieten door gehoorschade te voorkomen. Alpine heeft voor iedere leeftijd en situatie unieke gehoorbescherming ontwikkeld. Voor motorrijders, festivalgangers, zwemmers, reizigers tot mensen die heerlijk willen slapen. De gehoorbeschermers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid, en zijn hiervoor bekroond met de Red Dot Design Award! Daarnaast biedt het bedrijf ook op maat gemaakte oordoppen, waardoor superieure lawaai vermindering en comfort wordt aangeboden.

Meer informatie over de ClearTone is te vinden via deze link.

Amazon ondersteunt Nederlandse MKB-ers

Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf (MKB) is goed voor meer dan de helft van de verkopen op Amazon.nl. Amazon ondersteunt lokale bedrijven continue met logistiek, diensten, programma’s en trainingen zodat ze kunnen bijven groeien.  Amazon heeft een zeer duurzame relatie met het MKB en beschouwt het ondersteunen van deze ondernemers een fundamenteel onderdeel. Terwijl Amazon klanten een fantastische shopervaring wil geven door het ruime aanbod van het MKB’ers  biedt amazon de MKB'ers meer dan 300 miljoen klanten wereldwijd.

Meer binnen de rubriek Marketing