SodaStream zegt Goodbye in nieuwe campagne met acteurs Game of Thrones

15 MEI 2019 13:00 | PR Matters

Kristian Nairn alias ‘Hodor’, Thor Bjornsson alias ‘The Mountain’ en Hanna Waddingham alias ‘Septa’ zeggen samen vaarwel tegen... plastic flessen

SodaStream onthult vandaag zijn nieuwste videocampagne ‘Say Goodbye’ met ‘Game of Thrones’-acteurs Thor Bjornsson alias ‘The Mountain’, Hanna Waddingham alias ‘Septa’ en Kristian Nairn alias ‘Hodor’.

In de video worstelen de acteurs in alledaagse situaties met plastic wegwerpflessen en realiseren ze zich dat ze er maar beter afscheid van nemen. De campagne benadrukt eens te meer de duurzame boodschap van SodaStream. Bekijk de video ‘Say Goodbye’: https://youtu.be/0SMX5W7SPA0

“We zoeken altijd naar leuke en originele manieren om duidelijk te maken dat we ook op een milieuvriendelijke wijze van bruisende drankjes kunnen genieten”, zegt Tamara Kroon Marketing Manager Benelux bij SodaStream. “We moedigen consumenten aan om ‘dag’ te zeggen tegen wegwerpplastic, en ‘hallo’ tegen herbruikbare oplossingen. En bovendien hoef je zo niet meer met onnodige zware gewichten te zeulen.”

De video is een speciale remake van een bestaande SodaStream-campagne uit 2017 (bekijk hier: https://youtu.be/jqPdO-VRsi8 ). Het is niet de eerste keer dat GOT-sterren in een video van SodaStream verschijnen, maar deze keer komen ze allemaal samen voor een definitief afscheid.

“Als een fan van SodaStream en een verdediger van het milieu, ben ik altijd bereid om SodaStream te helpen om hun duurzame boodschap over wegwerpplastic te verspreiden”, aldus Krisian Nairn. “Deze keer doe ik het met twee vrienden, Thor en Hanna, wat het nóg leuker maakt!”

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-apparaat maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.

www.sodastream.nl

 

Noot voor de pers, niet voor publicatie: Voor meer informatie neem contact op met Barbara Willems via barbara@prmatters.nl of bel 06 – 4480 2699.

Meer binnen de rubriek Entertainment