Het event ’Spring Blanc’ combineert lentekriebels met skiplezier

23 JAN 2024 10:19 | Österreich Werbung Amsterdam

Vanaf 31 maart tot 1 mei kunnen wintersporters, zonaanbidders en feestgangers hun hart ophalen op de pistes van de Silvretta Arena. In deze periode vindt ‘Spring Blanc’ plaats, een meerdaags evenement waarbij gasten kunnen genieten van de pistes, muziek en culinaire hoogstandjes op het hoogste niveau.

Zon, sneeuw, voorjaarstemperaturen, uitstekende horeca en spectaculaire Open-Air-concerten worden samengevat onder de noemer ‘Spring Blanc’. ‘Spring Blanc’ speelt zich af in de plaats Ischgl, gelegen in de Silvretta Arena. Maar liefst 90% van dit grensoverschrijdende gebied ligt boven de 2.000 meter, wat voor optimale sneeuwzekerheid zorgt op de pistes.

Silvretta Arena is een plaats waar je echt lang door kunt skiën; tot begin 1 mei liefst. Startschot is het ‘Top of the Mountain’ Paasconcert met Nina Chuba op 31 maart. Vanaf dat moment tot en met het einde van het seizoen, vindt er een scala aan culinaire- & muziekevenementen, wedstrijden, optredens en events plaats. Het geheel wordt afgesloten met het ‘Top of the mountains Closing Concert’ met de beroemde band ‘Black Eyed Peas’ op 30 april.

Alle info: www.ischgl.com/springblanc, www.ischgl.com, foto’s; Spring Blanc 2024: Copyright © TVB Paznaun-Ischgl (indien al niet in de foto vermeld). Alle teksten en foto’s zijn kosteloos te downloaden onder www.ischgl.com/Presse.

Ondanks nauwkeurige samenstelling kan geen enkel recht worden ontleend aan gegevens/informatie die zijn gepubliceerd. 

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme