myPOS benoemd Matt Komorowski als Chief Revenue Officer

02 JUL 2024 15:04 | myPOS Belgium B.V.

Communiqué de presse en français en annexe

myPOS benoemd Matt Komorowski als Chief Revenue Officer

Antwerpen, 2 juli 2024 – Het Britse betaalbedrijf myPOS benoemt Matt Komorowski tot Chief Revenue Officer (CRO). In zijn nieuwe rol zal Matt verantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten binnen myPOS.

Matt brengt met een achtergrond bij gerenommeerde bedrijven zoals PayPal, Groupon en de Boston Consulting Group veel ervaring met zich mee. Meest recentelijk was hij CRO bij Volt.io, waar hij verantwoordelijk was voor het stimuleren van de open banking producten in verschillende branches en internationale markten. De nieuwe CRO werkt al ruim 12 jaar in de betaalwereld. Hij werkte tien jaar bij PayPal, als  Managing Director voor Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en de Benelux. Ook was hij verantwoordelijk voor de Paypal-partnerships in Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Mario Shiliashki, CEO van myPOS:

“In deze belangrijke tijd voor ons bedrijf zijn we verheugd Matt aan boord te mogen verwelkomen. Ik twijfel er niet aan dat zijn leiderschapsstijl en expertise myPOS zullen helpen de inkomstenstroom te versnellen, een verkoopteam van wereldklasse te ontwikkelen en ons ertoe aanzet de marktleider in het KMO-betaalsegment te worden.”

Matt Komorowski over zijn nieuwe uitdaging als CRO:

“Het is een eer om bij de succesvolle betaalpioneer myPOS aan de slag te gaan.  Ik kijk er naar uit om samen met het getalenteerde team onze KMO-klanten nog beter te bedienen. myPOS heeft een uniek bedrijfsplatform ontwikkeld en ik ben ervan overtuigd dat we samen het KMO kunnen ondersteunen als hun beste groeipartner.

De benoeming van Matt Komorowskit is een nieuwe stap voor myPOS om één ​​van de belangrijkste Europese aanbieders van betaaloplossingen te worden. Het fintech-bedrijf dat in februari 2024 door Advent International werd overgenomen, biedt eenvoudige en voordelige betaaloplossingen voor in de winkel, online en onderweg aan meer dan 200.000 bedrijven.

*****

Voor elk verzoek om een ​​uitwisseling met een myPOS woordvoerder of voor elk verzoek om aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

myPOS Belgium

Chris Brillouet / +32 484 13 13 13/ chris.brillouet@mypos.com

Bethiël Tekle Mariam / +31 638510649 / bethiel.teklemariam@mypos.com 

*****

Over myPOS

myPOS is een innovatief fintech-bedrijf dat kleine en middelgrote zakelijke klanten bedient in de Europese Unie, IJsland, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het biedt eenvoudige en voordelige betaaloplossingen aan voor mobiel gebruik, in de winkel, onderweg en online die door ruim 200.000 bedrijven in 30 Europese landen worden gebruikt

Het myPOS-platform biedt micro-ondernemingen en KMO-bedrijven alles wat ze nodig hebben om betalingen te accepteren en verschillende aspecten van hun bedrijf te beheren, waaronder verkopen op afstand middels MOTO en betaalverzoeken, en het beheren van alle bedrijfsactiviteiten, betaalterminals en rapportages in real-time op één platform. Het myPOS Account is gekoppeld aan een IBAN nummer en een gratis  Debit Mastercard, en biedt daarnaast multi-valuta diensten zodat de producten in alle Europese landen gebruikt kunnen worden.

Voor de betaalinnovaties heeft myPOS veel prestigieuze onderscheidingen gekregen, waaronder Best Use of Mobile van PayTech Awards in 2024, en de Point of Sale Innovation tijdens FinTech Breakthrough Awards in 2023 en 2024. Meer informatie kun je vinden op www.mypos.com/be

Le communiqué de presse en français se trouve en annexe Franstalige Press Release in bijlage

Meer binnen de rubriek Economie en geld