myPOS heet Mario Shiliashki welkom als Chief Executive Officer

24 APR 2024 11:47 | myPOS Belgium B.V.

myPOS heet Mario Shiliashki welkom als Chief Executive Officer

Antwerpen, 24 april 2024: myPOS, één van de grootste aanbieders van mobiele betaalterminals en betaaloplossingen voor het midden en klein bedrijf en zelfstandige ondernemers, is blij de benoeming van Mario Shiliashki als Chief Executive Officer aan te kunnen kondigen. Shiliashki zal ook deel gaan uitmaken van de Raad van Bestuur.

Shiliashki brengt een algemene visie met zich mee over betalingen en heeft op vier continenten gewerkt voor bedrijven zoals PayPal, Mastercard en recenter PayU, waar hij succesvol leiding heeft gegeven aan alle fasen van groei, fusies en overnames en Exit.

Shiliashki zal deel gaan uitmaken van het sterke uitvoerend leiderschapsteam, dat blijvend ondersteund wordt door de Raad van Bestuur en Advent International, één van de grootste en meest ervaren wereldwijde private equity investeerders.

Mario Shiliashki licht toe:

“Ik ben heel blij dat ik deel ga uitmaken van myPOS op zo’n cruciaal moment in de ontwikkeling van het bedrijf. Ik ben echt verheugd met zo’n sterk team te gaan samenwerken en het bedrijf naar zijn volgende groeifase te leiden, omdat het nog steeds voorop loopt in de revolutie die in deze branche gaande is. myPOS heeft een ideale positie om te profiteren van de komende mogelijkheden en geeft bedrijven de tools om hun betalingsproblemen op te lossen.”

Fabio Cali, Managing Director bij Advent International, licht toe:

“Het doet ons groot genoegen Mario Shiliashki te mogen verwelkomen bij myPOS en ik kijk ernaar uit met hem samen te gaan werken. Hij brengt een ruime ervaring in wereldwijd opschalen en betaalprocessen met zich mee en heeft een Bulgaarse achtergrond. Advent is verheugd myPOS te verwerven, na het enorme succes en de ontwikkeling van de afgelopen jaren, en zal uitgebreide kennis op het gebied van betalingen en financiële dienstverlening bieden om de volgende fase van myPOS’ groei te ondersteunen.”

Laurent LeMoal, bestuursvoorzitter bij myPOS, licht toe:

Mario Shiliashki brengt een aanzienlijke ervaring in de betaalindustrie met zich mee en we zijn dan ook erg blij hem aan boord te hebben. Ondersteund door de ervaring en investering van Advent International heeft myPOS een uitstekende positie om te groeien, waarbij het gedifferentieerde bedrijfsmodel en de concurrerende waardepropositie worden bewaard.

Met de recente ontwikkelingen wordt myPOS zelfs nog wendbaarder en veerkrachtiger, waarbij er wordt geïnvesteerd in schaalbaarheid, automatisering en innovatievere oplossingen. Dit is een strategische stap voor het fintech bedrijf, dat onlangs nieuwe winkels in Italië en Frankrijk heeft geopend en zich voorbereidt op een nieuwe uitbreidingsgolf.

*****

Voor elk verzoek om een ​​uitwisseling met een myPOS woordvoerder of voor elk verzoek om aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

myPOS Belgium

Chris Brillouet / +32 484 13 13 13/ chris.brillouet@mypos.com

Bethiël Tekle Mariam / +31 638510649 / bethiel.teklemariam@mypos.com

*****

Over myPOS

myPOS is een innovatief fintech bedrijf voor KMO-klanten in de Europese Economische Ruimte, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het levert eenvoudige en handige betaaloplossingen voor in de winkel, online en onderweg voor meer dan 200.000 bedrijven in meer dan 30 Europese landen.

Het myPOS-platform geeft zelfstandigen en KMO-bedrijven alles wat ze nodig hebben voor het accepteren van betalingen en het beheren van diverse aspecten van hun bedrijf, waaronder het verkopen op afstand, het versnellen van cash flow en het mogelijk maken van e-commerce. Bedrijfseigenaren ontvangen een gratis bedrijfsaccount voor meerdere valuta en een speciale IBAN nummer per munteenheid, een zakelijke betaalkaart, gedigitaliseerde mogelijkheden voor bedrijfsbeheer en een krachtig all-in-one platform om ze te helpen overal te verkopen en altijd en overal betalingen te accepteren.

Voor de voortdurende innovatie op het gebied van betalingen heeft myPOS veel prestigieuze onderscheidingen gekregen, waaronder Best Use of Mobile van FStech Awards in 2022 en Point of Sale Innovation van FinTech Breakthrough Awards in 2024. Meer informatie kun je vinden op www.mypos.com.

Franstalige Press Release op aanvraag en in bijlage

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media