myPOS brengt de snelste betaalterminal uit: myPOS Pro

04 APR 2023 13:14 | myPOS Netherlands B.V.

Amsterdam, 3 april, 2023. Vanaf de eerste introductie van de ‘slimme’ betaalterminals in 2018 door myPOS, zijn de ontwikkelingen hard gegaan. Met de myPOS Pro neemt myPOS weer een flinke voorsprong op de concurrentie. Met de nieuwe betaalterminal speelt myPOS in op de behoefte bij haar klanten naar brute rekenkracht, flexibiliteit en functionaliteit.

Het scherm is een tikkeltje groter en meet nu 5,5-inch zodat het gebruik van de applicaties fijner verloopt. De krachtige batterij zorgt ervoor dat een medewerker ook bij lange werkdagen betalingen kan accepteren. De bonprinter is in de Pro verder gefinetuned. De internet verbinding is bij myPOS altijd het beste geweest: connectiviteit via een SIM-kaart, Wifi of Bluetooth is altijd standaard aanwezig op de betaalterminals voorzien van een bonprinter.

Met de unieke simkaart van myPOS, voorzien van een onbeperkte databundel, kan elke gebruiker altijd en overal in Europa betalingen accepteren. De myPOS Pro is geschikt voor alle gangbare betaalmethoden: (contactloos) betalen met een smartphone, kaart of smartwatch, alle pinpassen (inclusief de nieuwe MasterCard Debit en Visa debit), creditcards van MasterCard, Visa, Amex, JCB én de Chinese Union Pay. Betaalverzoeken om klanten via iDEAL te laten betalen verstuur je gewoon met de myPOS Pro naar de klanten.

De myPOS AppMmarket is een speciale Appstore voor de toepassingen op de slimme myPOS betaalterminals . Andere aanbieders hebben het over een Appstore die ze gaan introduceren, myPOS heeft deze al vijf jaar. De applicaties in deze Appstore zijn gecontroleerd en speciaal ontwikkeld, geschikt voor de myPOS betaalterminals. Dit verhoogt de veiligheid (geen schadelijke toepassingen) en gegarandeerd een probleemloze werking op de betaalterminal. Deze applicaties lopen uiteen van logistieke systemen, kassa’s, order- en workflow management tot tools om nog sneller betalingen te accepteren.

Dat myPOS vooroploopt in de markt wordt ook door de financiële experts onderkent. Zo is recentelijk de ‘Oscar’ in het betalingsverkeer in ontvangst genomen: de 2023 Point of Sale Innovation Award van Fintech Breakthrough.

myPOS biedt overigens niet alleen betaalterminals maar bestaat uit een grote gereedschapskist met betaaloplossingen. Het unieke en veelzijdige multi-currency account, de wereldwijd werkende myPOS Business Cards, de directe uitbetaling van geaccepteerde bedragen en wereldwijd werkende betaalverzoeken. Minder bekend is dat myPOS ook een volledige PSP is om websites te koppelen.  Als je nog geen webwinkel hebt, met myPOS Online (de webwinkelgenerator) heb je binnen 15 minuten een webwinkel live  staan.

Over myPOS

myPOS is een fintech-bedrijf dat zich richt op de kleine en middelgrote zakelijke ondernemingen in de EER, Zwitserland en het VK. myPOS biedt krachtige en eenvoudige betaaloplossingen aan voor in de winkel, online en onderweg en behoort tot één van de grootste spelers in Europa van betaaloplossingen. Het myPOS-platform biedt ondernemers alles wat ze nodig hebben om betalingen te accepteren, beheren en is multi-currency, eenvoudig zelf instelbaar. myPOS heeft al vele prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder Best POS Innovation van Merchant Payments Ecosystem in 2019; B2B Innovation Award van FinTech Breakthrough Awards in 2021 en de Best Use of Mobile van FStech Award in 2022.

Meer informatie op www.mypos.com.

Naast de myPOS Pro lancering, breidt myPOS uit met de veelzijdige Go 2 Printing Dock. Ook dit persbericht ontvangt u vandaag.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media