Flinke groei in compacte betaalterminals leidt tot de lancering: myPOS Go 2

02 MRT 2023 10:24 | myPOS Netherlands B.V.

Tilburg, 2 maart, 2023. Het fintech bedrijf myPOS Netherlands B.V. lanceert de myPOS Go 2 betaalterminal. De nieuwe generatie van myPOS Go, de best verkochte betaalterminal voor onderweg - altijd en overal in Europa in staat betalingen te accepteren.

De afgelopen drie jaar is het gebruik van compacte betaalterminals flink toegenomen. Kleine ondernemers gebruiken deze maar ook de grote corporate ondernemingen hebben bepaalde toevoegingen daarvoor gekregen.

Compacte terminals werken zelfstandig met een simkaart en hebben geen ingebouwde bonprinter. De aanschafkosten zijn daarnaast ook laag. Kostte deze vroeger een paar honderd euro zijn deze nu al verkrijgbaar voor minder dan €100. Een van de aanjagers van de groei van de compacte betaalterminals is myPOS.

Onder de naam Go hebben we vooral in het MKB een groot aantallen terminals verkocht. myPOS Managing Director Nederland en België, Anthony Notos zegt: “We zijn in 2015 begonnen met de verkoop van myPOS betaalterminals in de Benelux. Onze sweetspot zijn de MKB’ers die behoefte hebben aan een goedkope mobiele betaaloplossing. Onze bestseller is de myPOS Go. We hebben op basis van de ervaringen van onze klanten deze verbeterd wat heeft geresulteerd tot de nieuwe generatie Go 2”.

De myPOS Go 2 is stijlvol en heeft een ergonomisch ontwerp met tactiel druktoetsen. De nieuwe Go 2 wordt binnenkort opgevolgd met de lancering van de Go 2 Print & Dock. Hiermee kun je een pinbon uitdraaien en tegelijkertijd de betaalterminal opladen. Het apparaat komt hiermee klanten tegemoet aan de behoefte van schaalbare oplossingen en aanvullende mogelijkheden.

Over myPOS

myPOS is een fintech-bedrijf dat zich richt op de kleine en middelgrote zakelijke ondernemingen in de EER, Zwitserland en het VK. myPOS biedt krachtige en eenvoudige betaaloplossingen aan voor in de winkel, online en onderweg en behoort tot één van de grootste spelers in Europa van betaaloplossingen. Het myPOS-platform biedt ondernemers alles wat ze nodig hebben om betalingen te accepteren, beheren en is multi-currency instelbaar. myPOS heeft al vele prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder Best POS Innovation van Merchant Payments Ecosystem in 2019; B2B Innovation Award van FinTech Breakthrough Awards in 2021 en de Best Use of Mobile van FStech Award in 2022. Meer informatie op www.mypos.com.

myPOS Go 2  

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen