myPOS breidt uit met de veelzijdige myPOS Go Combo; Go 2 betaalterminal met Printing Dock

04 APR 2023 13:21 | myPOS Netherlands B.V.

Amsterdam, 4 april, 2023. De nieuwe myPOS Go 2 betaalterminal heeft een belangrijke optie gekregen: uitbreidbaarheid. De eerste uitbreiding die myPOS uitbrengt is een handige compacte dockingstation, bonprinter én oplader in één apparaat. Hiermee kun je met de myPOS Go Combo ook onderweg betalingsbewijzen printen en de Go 2 betaalterminal opladen waarbij de dock als een powerbank fungeert. Gebruik je de dockstation aan een balie dan kun je jouw kassa eenvoudig aansluiten op de printing dock en je hebt gelijk een mooie betaaloplossing voor in de winkel.

Door de grote lithium batterij in de printing dock kun je het aantal bedrijfsuren van een myPOS Go 2 betaalterminal verdubbelen. De myPOS Go 2 leg je eenvoudig op de printing dock en dankzij een magnetische strip ‘klikt’ deze automatisch vast. De betaalterminal wordt opgeladen zodra deze vast zit aan de printing dock.

De myPOS Go Combo is geschikt voor alle gangbare betaalmethoden: betalen met een smartphone (contactloos), kaart of smartwatch, alle pinpassen (inclusief de nieuwe MasterCard Debit en Visa debit), creditcards van MasterCard, Visa, Amex, JCB én de Chinese Union Pay. Alle ontvangsten worden in direct uitbetaald op je myPOS account, ook op feestdagen en bij betalingen met creditcard.

Dat myPOS al ruim acht jaar met innovaties vooroploopt in de markt, wordt ook door de financiële experts onderkent. Zo is naast de Go 2 betaalterminal met de uitbreidbare Printing Dock (samen myPOS Go Combo), ook de nieuwe ‘robuuste’ myPOS Pro geïntroduceerd.

De ‘Oscar’ van het betalingsverkeer die recent in ontvangst is genomen bewijst die innovatiedrang: de 2023 Point of Sale Innovation Award van Fintech Breakthrough.

Over myPOS

myPOS is een fintech-bedrijf dat zich richt op de kleine en middelgrote zakelijke ondernemingen in de EER, Zwitserland en het VK. myPOS biedt krachtige en eenvoudige betaaloplossingen aan voor in de winkel, online en onderweg en behoort tot één van de grootste spelers in Europa van betaaloplossingen. Het myPOS-platform biedt ondernemers alles wat ze nodig hebben om betalingen te accepteren, beheren en is multi-currency, eenvoudig zelf instelbaar. myPOS heeft al vele prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder Best POS Innovation van Merchant Payments Ecosystem in 2019; B2B Innovation Award van FinTech Breakthrough Awards in 2021 en de Best Use of Mobile van FStech Award in 2022. Meer informatie op www.mypos.com.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media