Ramphastos Investments benoemt Freek Smolders tot partner

02 MEI 2023 08:50 | Ramphastos Investments

Ramphastos Investments heeft Freek Smolders benoemd tot partner. Smolders, die al vanaf 2012 verbonden is aan Ramphastos Investments, wordt verantwoordelijk voor de vastgoedinvesteringen van de investeringsmaatschappij. 

Freek Smolders (42) studeerde Fiscale Economie aan de Tilburg University. Hij werkte onder meer bij adviesbureau Deloitte en ging in 2012 namens Ramphastos Investments als Managing Director aan de slag ging bij High Tech Campus Eindhoven. Deze technologie gerichte bedrijven-campus was van 2012 tot 2021 in handen van Marcel Boekhoorn en de door hem opgerichte investeringsmaatschappij Ramphastos Investments. Smolders werkte bij de High Tech Campus nauw samen met Jan Willem Neggers, recent aangetreden als CEO van Ramphastos.

Freek Smolders: “Ik ben ontzettend blij met mijn benoeming tot partner van Ramphastos Investments. Hoewel ik mij de afgelopen jaren natuurlijk voornamelijk heb beziggehouden met de High Tech Campus ben ik ook betrokken geweest bij andere investeringen van Ramphastos. Dat waren allemaal projecten op het gebied van vastgoed, wat ook mijn aandachtsgebied zal zijn als partner. Ik kijk er naar uit om de komende jaren invulling te geven aan de strategie binnen Ramphastos om meer focus te leggen op vastgoed en het verder uitbouwen van de vastgoedportefeuille.”

Jan Willem Neggers: “Freek en ik hebben de afgelopen jaren intensief samengewerkt. Hij werkt met veel passie en hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de High Tech Campus. Ik ben dan ook verheugd dat hij zijn kennis en ervaring nu als partner van Ramphastos zal aanwenden om onze vastgoedportefeuille verder uit te bouwen.”

Met de benoeming van Freek Smolders bestaat de partnergroep van Ramphastos Investments uit zeven personen.

Over Ramphastos Investments

Ramphastos Investments is in 1994 opgericht door de Nederlandse ondernemer Marcel Boekhoorn. Het bedrijf heeft belangen in meer dan 30 bedrijven binnen en buiten Nederland in verschillende sectoren, van startups tot scale-ups, tot snelgroeiende middelgrote bedrijven en mature ondernemingen. De totale omzet bedraagt ruim € 4 miljard. Voorbeelden van succesvolle investeringen zijn Telfort, Bakker Bart Food Group, Motip Dupli, i4F, Sim Industries, de VHZ Groep en de High Tech Campus Eindhoven.

Voor meer informatie: https://www.ramphastosinvestments.com 

Neem voor meer informatie contact op met: MI7 Media Intelligence | Mischa van de Woestijne | mischa@mi7.nl | +31 (0)6 2470 42 05

Meer binnen de rubriek Economie en geld