doppio introduceert L’Asta V24: Nieuw model two-seater voor veilig en comfortabel rijden

01 DEC 2023 10:42 | doppio

Doppio lanceert een nieuw model two-seater e-bike: de doppio L’Asta V24. Het volledig nieuw ontworpen model heeft dankzij een hoge stang een stoer en robuust uiterlijk en is gebouwd met het oog op veilig, comfortabel en verantwoord fietsen. De doppio L’Asta V24 heeft een introductieprijs is €2499,- en is vanaf 1 december te bestellen.

Vier jaar na de introductie van haar eerste model lanceert het Amsterdamse premium e-bike merk doppio een geheel nieuw model: de doppio L’Asta V24. Het nieuwe model valt op door de stang die het frame nog sterker maakt en die de fiets een stoere en volwassen uitstraling geeft. Doppio-founder en CEO Peter Eiselin: “Asta betekent ‘stang’ of ‘lat’ in het Italiaans. Maar de naam slaat niet alleen op de stang in het frame, maar het is ook een referentie aan het feit dat we als doppio de lat steeds hoger willen leggen. De markt voor fatbikes is hard bezig volwassen te worden, en wij willen daar als toonaangevend merk traditioneel een voortrekkersrol in vervullen. Dus leggen we de lat permanent hoog om steeds betere fietsen te maken.”

Hoewel de doppio L’Asta V24 duidelijk de signatuur heeft die we kennen van doppio valt ook op dat het een relatief grote fiets is, ontworpen om nog comfortabeler met een of twee volwassenen te kunnen rijden. Dit sluit aan bij het pleidooi van doppio voor veilig rijgedrag. De hydraulische Tektro remmen en CST Tourance 20 inch banden behoren tot de standaarduitrusting van de doppio L’Asta V24 en zorgen voor nog meer veiligheid, grip en rijcomfort. Daarnaast is dit nieuwe model voorzien van een volledig vernieuwd kleurendisplay met securitycode, de meest geavanceerde GPS op de markt en geavanceerde antidiefstal technologie. De fiets is vanzelfsprekend connected met de doppio app.

Wat natuurlijk onveranderd is gebleven is de geweldige rijervaring die doppio biedt: “Ik ben vier jaar geleden met doppio gestart omdat ik mensen de best denkbare rij-ervaring wilde bieden op een two-seater e-bike. De doppio L’Asta V24 brengt dit gevoel naar een next level. Zo hebben we gekozen voor single gear voor minder onderhoud en is er een kick start optie om makkelijker weg te rijden uit stilstand. Door het grotere frame en de hogere rijpositie is er meer rijcomfort voor langer en relaxed rijden, en dankzij de handige bekerhouder kan je makkelijk een drankje meenemen!”

De introductie van de doppio L’Asta V24 volgt op de aankondiging van het merk eerder deze week dat doppio met een eigen diefstal garantie-plan haar rijders de zekerheid dat ze bij eventuele diefstal snel weer een doppio hebben. Daarnaast heeft doppio ook het initiatief genomen voor een Keurmerk Veilige Fatbikes.

De doppio L’Asta is beschikbaar in de kleur Matt Black en heeft een introductieprijs van € 2499,-. Pre-orders voor het nieuwe model, dat voor vroege bestellers wordt voorzien van een krachtige 720Wh accupack ipv de standaard 600Wh, kunnen vanaf 1 december op www.doppio.bike worden geplaatst.

Download rechtenvrij beeldmateriaal via: https://we.tl/t-wHKaTF0SZO 

doppio L’Asta V24

doppio L’Asta V24

 

Over doppio Doppio, een cross-over tussen fiets en scooter, is in 2019 opgericht door Peter Eiselin. Doppio is een echte tweezits e-bike met een topsnelheid van 25 km/u, toegestaan op het fietspad, zonder helm of rijbewijs. Doppio is sinds 2022 volledig connected met track & trace en de speciale doppio app en onderscheidt zich door kwaliteit, comfort en service en heeft een leidende positie in het segment van de tweezits e-bikes. Doppio heeft een eigen diefstal garantie-plan geïntroduceerd om haar rijders de zekerheid te geven dat ze bij eventuele diefstal snel weer een doppio hebben. Daarnaast heeft doppio ook het initiatief genomen voor een Keurmerk Veilige Fatbikes.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode