Canal Digitaal brengt rivalen Swart en Van der Doelen opnieuw samen

27 OKT 2022 11:30 | Canal Digitaal B.V. / CANAL+ Luxembourg S.a.r.l / Eviso Nederland B.V.

Zondag 6 november wordt de Topper Ajax–PSV gespeeld in de Johan Cruijff Arena. In aanloop naar deze wedstrijd, trapt Canal Digitaal de strijd af en brengt Sjaak Swart en Björn van der Doelen opnieuw samen. Met veel liefde en respect nemen de heren elkaar in de maling om zo op een humoristische manier de rivaliteit tussen de clubs en elkaar voelbaar te maken. Vorig jaar werd de eerste video met Swart en Van der Doelen gemaakt. En met succes! De video werd meer dan een miljoen keer bekeken.

Sjaak Swart, ook bekend als Mister Ajax, is al jaren het gezicht van Ajax. Björn van der Doelen is een echte Eindhovenaar. Hij speelde vroeger bij PSV en is ook na zijn voetbalcarrière groot fan van de club gebleven. In de online video wordt duidelijk dat Swart zeer handig is met een mobiele telefoon. Het lukt hem om de ringtone en autocorrect van Van der Doelen aan te passen. Tot grote frustratie van Van der Doelen, die hier ook nog eens door John de Wolf feilloos op wordt gewezen. Zijn reactie hierop laat nog even op zich wachten. Het komische filmpje is in opdracht van Canal Digitaal gerealiseerd door Influencers of Sports en geproduceerd door TEN content agency.

De wedstrijd tussen de nummer een (Ajax) en de nummer twee (PSV) wordt weer ouderwets spannend. Het verschil tussen de twee clubs is op dit moment maar 4 punten in het klassement van de Eredivisie. Echter heeft PSV al sinds 2018 niet meer gewonnen van Ajax. Lukt het hen om Ajax dit keer wel te verslaan? De wedstrijd wordt zondag 6 november om 16.45 uur live op ESPN uitgezonden. Deze zender zit standaard in het pakket van alle abonnees met de TV App of IPTV van Canal Digitaal en van satellietabonnees met een ESPN Compleet pakket.

Naast ESPN Compleet biedt Canal Digitaal televisie en honderden films en series on demand. Sinds 2019 is Canal Digitaal onderdeel van CANAL+ Group, televisieprovider en producent van Europese films en series.

Stills:

Meer binnen de rubriek Sport