Ron Vlaar, Aron Winter en Boudewijn Zenden in nieuwe campagne Canal Digitaal

18 SEP 2023 08:00 | Canal Digitaal / CANAL+ Group

Met de Klassieker aanstaande zondag op de agenda, is het voor Canal Digitaal tijd voor een nieuwe voetbal campagne. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met voetbaliconen Sjaak Swart, Willem van Hanegem, John de Wolff en Björn van der Doelen werkt Canal Digitaal deze keer samen met internationals Ron Vlaar, Aron Winter en Boudewijn Zenden. De wedstrijd wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in de Amsterdam Arena en is live te zien op ESPN2. Alle abonnees van Canal Digitaal met ESPN Compleet in hun pakket kunnen deze wedstrijd en alle andere Eredivisie-wedstrijden live kijken.

De vriendschappelijke rivaliteit en de voetbal-humor staat centraal in de campagne. In de eerste video zijn de drie oud-voetballers te zien die gezamenlijk een wedstrijd kijken. Zenden heeft zelf ook wel zin om een potje te voetballen. Teasend paast hij de bal naar Vlaar, die hem nonchalant terugkopt en vervolgens halen de drie heren een paar mooie tricks uit de kast. Winter heeft met Zenden in Oranje gespeeld en kent Vlaar nog uit zijn tijd als assistent-trainer bij Nederland. Hij twijfelde dan ook geen moment toen hij voor deze video gevraagd werd. “We kennen elkaar goed. Het is  leuk om elkaar, na onze carrières als speler, op deze manier tegen te komen en samen te werken". Die vriendschappelijke sfeer was ook te merken tijdens de opnamedag. Zenden: “We hebben veel lol gehad op de set. Je merkt toch dat je samen bent met andere voetballers, waardoor de kleedkamerhumor van vroeger terugkomt". 

Naast deze video zijn er in de komende maanden ook twee andere video’s met deze spelers te zien. Canal Digitaal gaf Influencers of Sports de opdracht om een humoristische online campagne te ontwikkelen om Canal Digitaal onder de aandacht te brengen. De video’s zijn geproduceerd door TEN Content Agency en de eerste video is vanaf morgen te zien.

ESPN2 zit standaard in het pakket van alle abonnees met de TV App, IPTV-abonnees met een TV Compleet pakket en satellietabonnees met een Rijk-, Royaal- of ESPN Compleet pakket. Naast ESPN Compleet biedt Canal Digitaal televisie en honderden films en series on demand. Sinds 2019 is Canal Digitaal onderdeel van CANAL+ Group, televisieprovider en producent van Europese films en series.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales