Cobouw Awards 2023. Cobouw introduceert een nieuwe prestigieuze prijs: de Infra Award.

06 APR 2023 09:29 | B + B Vakmedianet Groep B.V. / VMN Media

Dinsdag 21 november vindt de uitreiking van de Cobouw Awards 2023 plaats, hét hoogtepunt van het jaar voor de Nederlandse bouwwereld.

Dit jaar voegen we een prestigieuze award toe; de Infra Award, voor het beste infraproject van het jaar. Het winnende project moet veel betekenen voor de infrastructuur van nu én in de toekomst, en daarmee een inspiratie zijn voor de sector.

Het gaat om projecten over de hele breedte van infrastructurele werken die binnen de categorieën aanleg, vernieuwing, vervanging en renovatie vallen.

Naast deze nieuwkomer beloont Cobouw ook het allerbeste werk in de categorieën duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Daarnaast reiken we prijzen uit voor het beste jonge talent, het meest duurzame bouwbedrijf en de Bouwvrouw van het jaar. Tot slot feliciteren we de best presterende bouwonderneming van het jaar met de Cobouw50 Award.

Vanaf donderdag 6 april is het weer mogelijk om jouw inzending voor één of meerdere Awards aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 8 september. Daarna kiezen de vakjury’s uit de inzendingen 3 genomineerden. Tijdens de Award-uitreiking op 21 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Aanmelden is mogelijk op de website www.cobouwawards.nl.   

De Cobouw Award-winnaars van 2022

Cobouw is de onafhankelijk nieuwsbron voor de bouw en biedt via Cobouw.nl dagelijks nieuws, achtergronden en opinie op gebied van onder andere aanbestedingen, innovaties, marktontwikkelingen, veiligheid, duurzaamheid en infra. Cobouw is een uitgave van VMN Media. Noot voor de redactie: Meer informatie: Hans Luisman, Sr. Marketing coördinator Bouw & Installatie hansluisman@vmnmedia.nl 06 555 26 704

Meer binnen de rubriek Bouw en techniek