Cobouw introduceert twee nieuwe prestigieuze prijzen tijdens de Cobouw Awards 2024

04 APR 2024 08:12 | B + B Vakmedianet Groep B.V. / VMN Media

Cobouw introduceert twee nieuwe prestigieuze prijzen tijdens de Cobouw Awards 2024: Cobouw50 Award Installateur en Cobouw50 Award Ingenieur  

Dinsdag 26 november vindt de uitreiking van de Cobouw Awards 2024 plaats, hét jaarlijkse hoogtepunt voor de Nederlandse bouwwereld. 

Dit jaar voegen we twee prestigieuze Awards toe; de Cobouw50 Award Installateur en de Cobouw50 Award Ingenieur. We bepalen de winnaars van deze nieuwe awards, net als de Cobouw50 Award Bouwer, in nauwe samenwerking met accountantskantoor PwC.  

Naast deze nieuwkomers beloont Cobouw ook het allerbeste werk in de categorieën duurzaamheid, innovatie, digitalisering en infra. En we overhandigen awards aan het beste jonge talent, het meest duurzame bouwbedrijf en de Bouwvrouw van het jaar.  

Vanaf donderdag 4 april is het weer mogelijk om een inzending voor één of meerdere Cobouw Awards aan te melden. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 30 augustus. Daarna kiezen de diverse vakjury’s uit alle inzendingen 3 genomineerden. Tijdens de feestelijke Award-uitreiking op 26 november in het AFAS-theater in Leusden worden de winnaars bekend gemaakt. 

Aanmelden is mogelijk op www.cobouwawards.nl. 

De Cobouw Award-winnaars van 2023

Cobouw is de onafhankelijk nieuwsbron voor de bouw en biedt via Cobouw.nl dagelijks nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van o.a. aanbestedingen, innovaties, marktontwikkelingen, veiligheid, duurzaamheid en infra. Cobouw is een uitgave van VMN media. Meer informatie: Hans Luisman, Sr. Marketing coördinator Bouw & Installatie hansluisman@vmnmedia.nl of 06 555 26 704

Meer binnen de rubriek Bouw en techniek