Tirools dorp Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

23 JAN 2024 10:18 | Österreich Werbung Amsterdam

In maart 2024 vindt hét langlaufevenement van Tirol plaats, genaamd ‘Galtür Nordic Volumes’. Tijdens dit driedaagse langlaufevenement verandert het Tiroolse dorp Galtür in een bruisend centrum van de langlaufwereld. Dit langlaufevenement vindt plaats van 21 tot en met 24 maart.

De zogenaamde ‘Galtür Nordic Volumes’ die plaatsvinden in plaatsje Galtür in Tirol, staan garant voor tal van wedstrijden voor jong en oud, van hobby- langlaufer tot professionals. Ook vinden er dagelijks expo’s en een langlauf camp met de nieuwste weetjes plaats. Er zijn tal van mogelijkheden voor de bezoekers om het nieuwste topmateriaal te testen en alle vragen rondom langlaufen te bespreken.

De Galtür Nordic Volumes, die van 21 tot en met 24 maart aanstaande plaatsvinden, worden vanaf 2024 onderdeel van het nieuwe ’Tirol Nordic 3 Challenge’. Dit evenement wordt met de ‘Ganghoferlauf‘ en de ‘Dolomitenlauf‘ afgestemd en biedt op die manier langlaufers de mogelijkheid om aan maar liefst drie Tiroler langlauf events mee te doen, waarbij een overall ranking kan worden opgemaakt. 

Info en online aanmelden: www.galtuernordicvolumes.com. Foto-downloads: Images Paznaun – Ischgl.  Copyright © TVB Paznaun-Ischgl. (indien niet al in de foto aangemerkt)

Ondanks nauwkeurige samenstelling kan geen enkel recht worden ontleend aan gegevens/informatie die zijn gepubliceerd. 

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme