Whitepaper ATAG: werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

20 SEP 2023 13:06 | ATAG Verwarming

ATAG Verwarming bestaat dit jaar 75 jaar. Dat betekent niet alleen 75 innovatie en productie van kwalitatief hoogstaande verwarmingsketels en warmtepompen, maar ook ondernemen met oog voor de samenleving. Zo heeft ATAG al 25 jaar programma’s om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan te bieden. Zo creëren we een duurzame en werkzame toekomst voor deze mensen.

Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Gedurende de 25 jaar dat we met deze doelgroep werken, veranderde de overheid meer dan eens de spelregels. Gelukkig bleek de constructieve samenwerking met Fijnder Werk-Leerbedrijf Oost Achterhoek – vroeger gewoon de ‘sociale werkplaats’ – opgewassen tegen alle stormen. Bij ATAG Verwarming werken nu al jaren ruim 30 mensen die moeite hebben een plek te vinden in het reguliere arbeidsproces, maar bij ons volwaardig meedraaien.

In deze whitepaper maken wij u deelgenoot van onze ervaringen in de afgelopen 25 jaar. Ook hebben we een aantal tips over de administratieve obstakels die werkgevers kunnen tegenkomen én de manier om die te omzeilen op een rijtje gezet. 

Wij hopen dat de ervaringen die wij als ATAG hebben opgedaan andere bedrijven inspireren om ook aan de slag te gaan met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

U vindt de 'Whitepaper ATAG: werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt' op de website van ATAG onder https://www.atagverwarming.nl/over-atag/afstand-tot-de-arbeidsmarkt/ en als bijlage bij dit bericht.

 

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen