Ronald Prince (Royal Smilde) per 1 september nieuwe voorzitter FNLI

04 JUL 2022 08:00 | Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI)

Den Haag, 04 juli 2022 | Ronald Prince (CEO, Royal Smilde) is door het bestuur van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) benoemd tot nieuwe voorzitter van de FNLI. Hij volgt vanaf 1 september 2022 Annemarieke de Haan op, die afscheid neemt als voorzitter van de FNLI vanwege haar nieuwe rol binnen Unilever als General Manager Home Care in Zuidoost-Azië.

Een sterke Nederlandse voedingsmiddelensector

Ronald Prince: “Het is een eer om Annemarieke op te mogen volgen en voort te borduren op het goede werk dat zij heeft gedaan voor deze prachtige sector. Ik wil haar daarvoor namens het volledige bestuur hartelijk bedanken. De Nederlandse voedingsmiddelensector is een belangrijke, innovatieve en veerkrachtige sector. Het is een voorrecht om in deze uitdagende tijden te kunnen investeren in een sterke en duurzame toekomst.”

Meer over Ronald Prince

Ronald Prince begon na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam bij Procter & Gamble en Unilever in verschillende commerciële functies. Hij stapte over naar Farm Frites waar hij zich richtte op onder andere foodservice West-Europa en retail. Hij vervolgde zijn carrière bij United Coffee als commercieel directeur voordat hij in 2007 startte bij Royal Smilde. Daar heeft hij diverse directiefuncties bekleed en is hij in 2013 ook benoemd tot CEO van de groep. Ronald is al sinds 2012 actief in het FNLI-bestuur waarin hij zitting heeft namens zijn voorzitterschap bij de Algemene Kokswaren en Snackproducenten Vereniging.

De komende maanden zullen gebruikt worden voor de overdracht.

Ronald Prince - Royal SmildeRonald Prince - Royal Smilde

 

Voor persvragen kunt u contact opnemen via e-mail: communicatie@fnli.nl of telefonisch: +31 6 46 393 501

Meer binnen de rubriek Voedingshandel