Ronald de Nas nieuw VGM NL bestuurslid Wonen

08 JUN 2023 10:57 | Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL)

Utrecht, 08 juni 2023 – De leden van VGM NL hebben op 05 juni 2023 unaniem ingestemd met de toetreding van Ronald de Nas tot het VGM NL bestuur. Het bestuur is zeer verheugd dat VGM NL met deze nieuwe bestuurder een brede samenstelling kent waarmee het de belangen van de aangesloten vastgoed- en VvE management-organisaties goed kan behartigen, rekening houdend met de verschillende belanghebbenden in de vastgoed- en VvE managementsector.

Ronald de Nas wordt als bestuurslid verantwoordelijk voor de portefeuille Huurwoningen. En volgt daarmee Willemijn Brand met ingang van 5 juni 2023 op. Ronald is werkzaam bij MVGM en geeft daar sturing aan het verhuurlabel WOOOVE, verder is hij is een business development deel aan het opzetten aldaar.

Ronald: “Graag geef ik een impuls aan de kwaliteitsbeleving van VGM NL niet alleen richting de opdrachtgevers maar ook richting de huurders.”

Met Ronald heeft het VGM NL bestuur een bestuurslid met veel kennis van het vastgoedmanagement Wonen. Naast kennis van de klantreis tijdens de verhuur van woningen heeft Ronald ook veel ervaringen in het data-gedreven vastgoedmanagement van woningen voor institutionele en particuliere beleggers. Het bestuur is verheugd dat Ronald zich wil richten op de positionering en het imago van de beroepsgroep vastgoedmanager, het versterken van het onderling netwerk met vakgenoten en de veranderende wet en regelgeving.

Ronald neemt de portefeuille Wonen van Willemijn Brand over. Willemijn is vanaf voorjaar 2020 lid van het VGM NL bestuur geweest.

De samenstelling en rolverdeling binnen het VGM NL Bestuur ziet er vanaf 05 juni 2023 als volgt uit:

Sander Groot       |        Voorzitter

Pascal Elshof        |       Portefeuille Vastgoeddata, -administratie en -automatisering en penningmeester

Johan Spin           |        Portefeuille COG – Kantoren, Winkels en Logistiek, portefeuille Communicatie

Ronald de Nas       |      Portefeuille Huurwoningen René Brinkhuijsen Portefeuille VvE management

___________________________________________________________________________________________

Over VGM NL

VGM NL is de belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE managers in Nederland. Sinds de oprichting in 2009 hebben ca. 100 vastgoedmanagementorganisaties (met in totaal meer dan 3000 medewerkers) zich binnen VGM NL verenigd. Tot de leden van VGM NL behoren zowel grote (internationale) vastgoedmanagementorganisaties als middelgrote en kleine. Deze leden managen (optimale exploitatie), huren en verhuren, in opdracht van (internationale) vastgoedeigenaren, zowel commercieel onroerend goed als woningen en VvE's. De leden van VGM NL voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, integriteit en professionaliteit. Zie ook www.vgm.nl

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed