Claudia Siewers nieuwe directeur Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL)

06 MRT 2024 10:31 | Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL)

Utrecht, 6 maart 2024 - Met de insteek van meer gerichte focus voor de segmenten (wonen, winkels en kantoren) en meer verbinding tussen bureau, bestuur en de leden van de brancheorganisatie voor vastgoed- en VvE managementorganisaties, heeft VGM NL mooie stappen gezet.

Vanaf 1 mei 2023 heeft de secretaris, Marleen Kranenburg, veel positieve & kwalitatieve energie gegeven aan de invulling van de genoemde stappen en het structureren hiervan. Hierdoor ligt er een goede basis om verder te bouwen aan VGM NL. Tot 1 mei aanstaande zal Marleen haar rol als Secretaris blijven invullen en zal zij tevens het beleid op o.a. het vlak van communicatie verder vormgeven. Na 1 mei geeft Marleen vanuit haar bedrijf M2ConSult met nieuwe interim- en adviesopdrachten invulling aan haar werkzaamheden buiten VGM NL.

Met dit vooruitzicht, vanwege de brede(re) scope van de gewenste inzet en gezien de opgave van de vereniging in haar ontwikkeling, heeft VGM NL gezocht naar een nieuwe Directeur. Met veel plezier meldt de voorzitter Sander Groot dat Claudia Siewers deze functie per 1 mei 2024 zal gaan invullen.

Claudia is momenteel Directeur-bestuurder van SVWN. SVWN is de organisatie die de visitatie methodiek ontwikkelt en beheert en toeziet op de kwaliteit van visitaties binnen het domein van de volkshuisvesting. Claudia is ook parttime wetenschappelijk adviseur bij Van Riet Advocaten. Met de komst van Claudia krijgt Vastgoedmanagement Nederland een fijne en open gesprekspartner en een strategisch, empathisch en pragmatisch sterke Directeur. VGM NL dankt reeds nu Marleen voor de fijne samenwerking en alles wat ze heeft gedaan voor de vereniging en verwelkomt Claudia en ziet uit naar de samenwerking!

Namens VGM NL,

Sander Groot, voorzitter

___________________________________________________________________________________________

Over VGM NL

VGM NL is de branchevereniging voor vastgoed- en VvE managers in Nederland. Sinds de oprichting in 2009 hebben ca. 100 vastgoedmanagementorganisaties (met in totaal meer dan 3000 medewerkers) zich binnen VGM NL verenigd. Tot de leden van VGM NL behoren zowel grote (internationale) vastgoedmanagementorganisaties als middelgrote en kleine. Deze leden managen (optimale exploitatie), huren en verhuren, in opdracht van (internationale) vastgoedeigenaren, zowel commercieel onroerend goed als woningen en VvE's. De leden, VvEmanagement- en vastgoedmanagementorganisaties, van VGM NL voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, integriteit en professionaliteit. Zie ook www.vgm.nl.

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed