Marleen Kranenburg nieuwe VGM NL secretaris in gewijzigde organisatiestructuur

24 APR 2023 11:37 | Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL)

Utrecht, 24 april 2023Per 1 mei 2023 start Marleen Kranenburg MSc REM als secretaris binnen Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL). In deze nieuwe functie richt zij zich op de ondersteuning van het bestuur, het in- en externe relatiebeheer, toezicht op realisatie van de doelstellingen en de aansturing van het bureau. Marleen heeft jarenlange ervaring in diverse management- en directie rollen binnen het vastgoedmanagement en is daarnaast freelance consultant.

De nieuwe functie van secretaris komt in de plaats van de functie van directeur, die daarmee vervalt. Huidig directeur Ilse Kaandorp start per 1 mei 2023 als directeur van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers. Ilse blijft aan VGM NL verbonden als programmamanager van het segment Wonen.

 

Het VGM NL bureau bestaat naast Marleen Kranenburg en Ilse Kaandorp uit Diane Spanhak en Djiena Raghoenath. Diane vult het programmamanagement in voor het segment COG en houdt zich bezig met de nieuwe opzet van de communicatie. Djiena verzorgt de ondersteuning van het bureau.

Deze nieuwe invulling brengt meer focus aan op de belangrijke thema’s binnen VGM NL en verbreedt de betrokkenheid met de aangesloten vastgoed- en VvE managers.

VGM NL voorzitter Sander Groot: “Met deze wijzigingen kijken we met veel vertrouwen en plezier uit naar een duurzame invulling van ons verenigingsbureau. Wij zijn met deze structuurwijziging ervan overtuigd dat wij op deze manier de VGM NL leden nog beter van dienst zijn.”

__________________________________________________________________________________________

 

Over VGM NL

VGM NL is de branchevereniging voor vastgoed- en VvE managers in Nederland. Sinds de oprichting in 2009 hebben ca. 100 vastgoedmanagementorganisaties (met in totaal meer dan 3000 medewerkers) zich binnen VGM NL verenigd. Tot de leden van VGM NL behoren zowel grote (internationale) vastgoedmanagementorganisaties als middelgrote en kleine. Deze leden managen (optimale exploitatie), huren en verhuren, in opdracht van (internationale) vastgoedeigenaren, zowel commercieel onroerend goed als woningen en VvE's. De leden van VGM NL voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, integriteit en professionaliteit. Zie ook www.vgm.nl

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed