Goudappel Groep benoemt Wim Korver tot directeur

30 AUG 2017 13:56 | Goudappel Coffeng

De heer Jaap Benschop heeft eerder dit jaar te kennen gegeven Goudappel Groep te willen verlaten met ingang van 1 oktober 2017. Na een lange en rijke loopbaan wil Jaap Benschop graag zijn plaats in de directie afstaan aan een andere collega. Met ingang van 15 september 2017 wordt Wim Korver (55) benoemd tot directeur van Goudappel Groep.

Wim Korver studeerde vervoerseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkte voor onder meer TNO. Sinds 2005 is Korver als topadviseur en teammanager bij Goudappel Coffeng werkzaam, laatstelijk als teammanager Mobiliteit & Ruimte. Wim Korver neemt zitting in de tweehoofdige directie naast de huidige directeur Jos van Kleef.

De Goudappel Groep bestaat uit enkele samenwerkende bedrijven die invulling geven aan de missie: uw mobiliteitsvraagstukken op de best mogelijke manier oplossen. De bekendste labels van de Goudappel Groep zijn Goudappel Coffeng en DAT.Mobility. Verder is Goudappel Groep minderheidsaandeelhouder in MAPtm en NDC Nederland. Voor de Belgische markt is er een strategisch partnerschap, inclusief minderheidsbelang, in het bedrijf MINT NV en in Zweden is er eveneens een strategisch partnerschap, en minderheidsbelang, in Urbanista STAD AB. Goudappel Groep BV is de houdstermaatschappij en voorziet in de rol van facilitair servicecentrum voor de bedrijven uit de groep.

Meer binnen de rubriek Fietsenhandel