Bijzondere jubileumeditie voor Ride for the Roses

14 FEB 2024 09:06 | I Care Producties

Aalsmeer, 14 februari 2024 – Op zondag 29 september 2024 gaat hét fietsevenement voor jong en oud weer van start: Ride for the Roses. Een wielerevenement, waarbij deelnemers rijden voor een roos, uit liefde voor een dierbare. En dit jaar is een extra bijzondere editie, want al 25 jaar wordt er gereden voor ieders dierbaren. Er wordt extra uitgepakt, waardoor het een prachtige, onmisbare editie wordt.

Omdat dit jaar al voor de 25e keer gereden wordt voor ieders dierbaren, wordt er dit jaar wederom gefietst in het hart van de sierteelt: Aalsmeer. Daarnaast introduceert de Ride for the Roses dit jaar iets nieuws. Naast de bekende fietsafstanden van 25 km, 50 km en 100 km, kan er dit jaar ook deelgenomen worden aan een gloednieuwe wandelroute van 15 km. Naast de andere routes, brengt ook de wandelroute men dwars door het kassengebied en langs de mooiste wateren van het Groene Hart. Uiteraard komt ook de wandelroute langs de rustpost bij VIP Roses en de dierbarengalerij, dé plek om even stil te staan bij de dierbaren waarvoor de deelnemers fietsen of wandelen.

Bij een speciale editie hoort een speciale ambassadeur: presentatrice Sylvana van IJsselmuiden. Op haar drieëntwintigste kreeg zij de diagnose baarmoederhalskanker. Een aantal jaar na de diagnose heeft ze maar één missie: jonge mensen laten inzien dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. De Ride for the Roses is enorm trots dat zij ambassadeur is en zich samen met de Ride for the Roses wil inzetten voor een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met en na kanker.

Het belooft een onmisbare jubileumeditie te worden! De inschrijvingen zijn nu geopend. Ga voor meer informatie naar de website www.ridefortheroses.nl. Rijd voor een roos, uit liefde voor een dierbare.

 

Over Ride for the Roses

Tijdens de Ride for the Roses komen deelnemers in actie voor al hun dierbaren die strijden tegen kanker of die ze willen herinneren. Bij de finish krijgt elke deelnemer een roos. Een roos voor iemand die ze nog veel langer bij zich willen hebben, voor iemand die ze missen, of misschien wel voor henzelf. Deze staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde, trouw en vriendschap. Door mee te fietsen en geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding dragen alle deelnemers bij aan een betere toekomst voor een leven na kanker. 

 

Voor meer informatie, neem contact op met: Dana Hollander - 06-20230493

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen