Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Drenthe: iedereen digitaal vaardig

21 NOV 2023 09:02 | Alles is Gezondheid

Op 28 november 2023 organiseert Alles is Gezondheid en partners de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Drenthe in Emmen.

In de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen delen we inzichten en ervaringen om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren te stimuleren in de regio.

Van online roosters invullen, onderdelen bestellen in een app tot het gebruik van samenwerkingssoftware en online solliciteren. Digitalisering heeft soms ingrijpende veranderingen voor werkgevers én werknemers.

Centrale thema van de editie in Drenthe is daarom: iedereen digitaal vaardig.

In de bijeenkomt neemt technologie-expert Jarno Duursma deelnemers mee in de laatste technologische ontwikkelingen en digitale trends. Aansluitend zijn er diverse kennissessies met voorbeelden uit de praktijk.

De middag is bedoeld voor inwoners, betrokkenen en lokale professionals in de wereld van leren en werken zoals werkgevers, overheden, onderwijs, werknemersorganisaties, service- en zorgverleners, bibliotheken en buurtorganisaties.

Het programma duurt van 16.00-19.00 uur en bevat bijdragen van de Gemeente Emmen, ouderenzorggroep Tangenborgh, taalambassadeur Dennis Bos, Drenthe College en Stichting Knip. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden: https://publieksacademie-llo.nl/drenthe

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen