In actie tijdens het Ride-In Concert bij Loogman Tanken & Wassen

16 SEP 2024 08:08 | I Care Producties

Aalsmeer, 16 september 2024 – Op 21 september 2024, nodigt Loogman Tanken & Wassen in Aalsmeer iedereen uit voor hun exclusieve Ride-In Concert. Deze unieke dag biedt een combinatie van plezier, muziek en een goed doel. Het Ride-In Concert wordt georganiseerd om extra fondsen op te halen voor de Ride for the Roses, hét sportevenement in Aalsmeer wat georganiseerd wordt voor KWF Kankerbestrijding en de inloopcentra ADAMAS en het Anker.

Silent Disco met Don Diablo

De wasbeurt is normaal gesproken niet een waanzinnige ervaring, maar tijdens het Ride-In concert wel. Geniet van een Silent Disco ervaring met een speciale set van de wereldberoemde DJ Don Diablo. Tijdens de wasbeurt krijg je de kans om te luisteren naar nieuwe muziek die nog niet is uitgebracht, terwijl je auto wordt klaargemaakt voor een frisse rit.

Live muziek in de stofzuigerhal

Na de wasbeurt wacht een nieuw feest: een live-ervaring in de stofzuigerhal. Deze hal, omgetoverd in de kenmerkende Ride for the Roses stijl, wordt een podium voor verschillende DJ's die de sfeer bepalen. De bezoekers kunnen zich laten meevoeren meegevoerd door de muziek terwijl ze ondertussen hun auto stofzuigen in een feestelijke en dynamische setting.

Livestream van de DJ's

Ook na het bezoek aan Loogman kun er genoten worden van muziek. De gehele dag kan de livestream van de DJ-sets gevolgd worden via de website van de Ride for the Roses. Zo kan de gehele dag de feeststemming aanhouden.

Geen extra kosten, wel een goed doel

Deelname aan deze bijzondere dag kost niks extra’s, enkel de gebruikelijke kosten van een wasbeurt! Wel wordt er gevraagd om een vrijwillige donatie aan de Ride for the Roses. Deze donaties gaan rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding en de inloopcentra en ondersteunen belangrijk onderzoek naar kanker.

Locatie: Loogman Tanken & Wassen, Aalsmeer

Datum: 21 september 2024

Tijd: 08:00 – 18:00 uur

Indien graag aanwezig tijdens het event of voor quotes/fotos van de organisatie, neem contact op met Dana Hollander.

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen