Zakenvuur brandt los met Pernille La Lau

03 NOV 2023 10:07 | I Care Producties

Zakenvuur brandt los

Wekelijks vanuit het AFAS Theater in Leusden

Pernille La Lau start de nieuwe beweging Zakenvuur. Daarmee vraagt ze ondernemend Nederland om het allerbeste uit zichzelf te halen en daarmee anderen te inspireren. Dit is een platform dat zich laat horen en zien via een actieve website en een wekelijkse talkshow bij RTL4 op zondagochtend.

Zakenvuur brengt mensen met elkaar in contact, laat ze elkaar leren kennen en stimuleert ze om zich met elkaar te verbinden. Noem het kruisbestuiven, co-creëren. Het is een beweging met vuur en drive, de mensen die deze tijd goed begrijpen. Mensen die beseffen dat de wereld in een sneltreinvaart verandert en daarmee dus ook het zakendoen. Zakenvuur stimuleert ze om het beste uit zichzelf te halen.

Pernille La Lau

Pernille La Lau enthousiast: “Dit is al zo lang mijn droom, om een beweging als deze van de grond te krijgen. De afgelopen twee jaar heb ik met ons team dit hele idee handen en voeten gegeven. Overigens ben ik al heel lang actief in het zakenleven met o.a. het begeleiden van presentaties en storytelling en verandertrajecten voor teams. Tijdens die contacten heb ik zoveel bijzondere verhalen opgepikt waarvan ik dacht: die moeten echt gehoord, gezien en gevoeld worden! Dankzij Zakenvuur gaat dat nu gebeuren, ik ben er trots op dat ik nu ook een fikse boost ga geven aan het Nederlandse Ondernemerschap. Zeven van de tien bedrijven zijn familiebedrijven, dat heel persoonlijke, vaak inventieve en oplossingsgerichte ondernemerschap is in wezen de ruggengraat van de Nederlandse samenleving. Het is een wereld vol verrassingen!”

Platform voor ondernemers

Vandaag is de website zakenvuur.nl gelanceerd waarop ondernemers hun bijzondere verhalen vertellen en elkaar inspireren. Zoals ras-ondernemer Aad Ouborg die dit jaar 40 jaar in het vak zit.  AFAS-CEO Bas van der Veldt schrijft over het ondernemen anno 2023. zakenvuur.nl is een bron van informatie en inspiratie om ondernemend bezig te zijn – dat hoeft niet per se met een eigen onderneming - en bijzondere oplossingen te ontdekken voor problemen waar ondernemers tegenaan lopen. Via de website kun je lid worden van de beweging Zakenvuur en in contact komen met andere ondernemers. Het platform is gebouwd door Creates, een onderdeel van bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Eerste talkshow 14 januari 2024

Zakenvuur laat zich zien en horen via een wekelijkse talkshow op televisie bij RTL 4. De eerste op zondag 14 januari om 10:30 uur. Hierin ontvangt Pernille gasten met boeiende verhalen. Dit kunnen top-ondernemers zijn, maar ook startende ondernemers die misschien wel een duwtje kunnen gebruiken. De show speelt zich af in het AFAS Theater in Leusden met elke week ruim 100 gasten, waarmee Pernille ook gesprekken voert.   

Belangrijke partners

Zakenvuur komt tot stand samen met gedreven ondernemende partners. BeeBee One schone energieopslagsystemen, AFAS Software, BNR Nieuwsradio, Caesar Groep en maken het mogelijk dat Zakenvuur de komende jaren flink kan blijven groeien. Meer informatie op zakenvuur.nl

Meer binnen de rubriek Entertainment