De finalisten van de Philips Innovation Award 2023

26 APR 2023 14:09 | Philips Innovation Award

Rotterdam, 26 april 2023 – De Philips Innovation Award (PHIA) heeft maandag de spanning doen stijgen tot ongekende hoogte tijdens de halve finale in de Schiecentrale Rotterdam. Tijdens deze dag streden de dertig meest veelbelovende startups van Nederland om een plekje in de Grand Final. Acht startups zijn nu een stap dichter bij de kans op het winnen van de hoofdprijs. Deze finalisten hebben zich bewezen als de meest innovatieve en veelbelovende startups. Hun concepten hebben het potentieel om impact te maken. Tijdens de halve finale werden de startups door een panel van deskundige juryleden beoordeeld op verschillende aspecten van hun bedrijfsplannen, zoals het product, het team en de markt. 

Het traject van de Philips Innovation Award is niet alleen een strijd om een award, maar een waar trainingsprogramma. Met dagen zoals een Investor Day bij YES!Delft en een Coaching Day bij PHIA partner KPN, staat er nog één belangrijke trainingsdag op de startups te wachten: de Pitch Training Day. Op deze dag zullen de startups waardevolle tips krijgen over hoe ze hun pitch het beste kunnen presenteren onder hoge druk van een vol theater en een jury vol met experts. Van het optimaliseren van de pitch structuur tot het versterken van de presentatievaardigheden, de finalisten worden volledig klaargestoomd. 

De Grand Final van de Philips Innovation Award belooft nog meer opwinding, op 15 mei 2023 zal deze dan ook plaatsvinden in Theater Rotterdam. Waarbij Sixth Sense Diagnostics, Plense Technologies en DeltaV de uitdaging aan gaan om de Rough Diamond Award, ter waarde van €10.000 euro. De volgende vijf startups zullen strijden om de Innovator Award, waarbij zij kans maken op een prijs ter waarde van €50.000 euro: Fabulous Fungi, Weco, Innoflex Technologies, Heliostrome en Exculture. 

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring op 15 mei tijdens de Grand Final van de Philips Innovation Award? Ga dan naar www.phia.nl om een (gratis) ticket te bemachtigen! 

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen