Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Utrecht: Talent ontwikkelen werkt

21 NOV 2023 09:27 | Alles is Gezondheid

Op 30 november 2023 organiseert Alles is Gezondheid en partners de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Utrecht in Nieuwegein.

In de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen delen we inzichten en ervaringen om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren te stimuleren in de regio.

Centrale thema van de editie in Utrecht is: Talent ontwikkelen werkt. Hoe blijven werkgevers en werknemers relevant voor elkaar? Hoe creëren we meer bewustzijn dat voortdurend leren en ontwikkelen noodzakelijk is?

In de bijeenkomst gaat leerexpert Bert-Jan Buiskool in op de vraag hoe een Leven Lang Ontwikkelen kunnen bevorderen voor (kwetsbare) werknemers die uit zichzelf niet zo snel meedoen.

Anouchka Bonnes van de Van Dorp Academie en Academie voor Leercultuur vertelt waarom leren top prioriteit moet worden voor werkgevers en gaat ze in op het belang van ont-moeten.

De workshops met ROC Midden Nederland, The Colour Kitchen, NLwerktaanwerk en de Bibliotheek Nieuwegein gaan dieper in op thema’s zoals leercultuur, praktijkleren, taal- en digitale vaardigheden.

De middag is bedoeld voor bewoners en lokale professionals in de wereld van leren en werken zoals werkgevers, overheden, onderwijs, werknemersorganisaties, service- en zorgverleners, bibliotheken en buurtorganisaties.

Het programma duurt van 14.30-17.00 uur. Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden: https://publieksacademie-llo.nl/utrecht/

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen