Livecast 2021: herontdekking van gezondheid

15 OKT 2021 11:46 | Alles is Gezondheid

Door de coronacrisis herontdekken we gezondheid en een gezonde leefstijl. Nederland ziet het belang in van mentale gezondheid en welbevinden. Begrippen als vitaliteit en veerkracht winnen aan kracht in de samenleving.

Onder het motto Rediscovering Health gaat de LIVECAST 2021 van Alles is Gezondheid in op de #hoedan vraag. Hoe zetten we gezondheid op het goede spoor? Hoe zorgen we daarbij voor vernieuwing? Welke ontdekkingen staan ons nog meer te wachten?

Programma/gasten

In de livecast ontdekken we gezondheid in verschillende gedaantes. We doen dat met: Thijs Launspach (psycholoog, stress expert, bestsellerauteur), Giel Beelen (radio dj, oprichter KUKURU), Marieke Schatteleijn (tv presentator, boswachter), Mia Wessels (arts, De Jonge Dokter, Metanoia), Arjen Heus (stadsmaker, founder PLYGRND.city), Tanja Jadnanansing (bestuurder Amsterdam Zuidoost), Barbara Koenis (programmamanager oncologie, ZGT Twente), Rachelle van der Linden (creatief ondernemer), Daan Bultje (Healthy Ageing Network Noord Nederland) en Karen van Ruiten ( Alles is Gezondheid). Presentatie is in handen van Marianne van den Anker (NPO, Radio1).

Live uitzending vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort:

  • Dinsdag 9 november 2021
  • 11.00-12.30 uur

Aanmelden en kijken (deelname is gratis):  

https://www.allesisgezondheid.nl/evenementen/livecast-2021-alles-is-gezondheid/

Met dezelfde kijklink is van 13.00-13.30 uur een speciale livestream volgen van de Canadees-Colombiaanse innovator Dr. Alex Jadad. Alex is auteur van het boek ‘Trusted networks for Health & Care’ en verantwoordelijk voor de stelselherziening van de zorg in Colombia.

Meer binnen de rubriek Celebrity