De Beregoeie Run in Ouwehands Dierenpark

17 SEP 2022 08:00 | Stichting Bears in Mind

De leukste Wildlife Run van Nederland in Ouwehands Dierenpark

Zondagmiddag 18 september vindt de allerleukste Wildlife Run van Nederland plaats in Ouwehands Dierenpark. De Beregoeie Run is een belevingsvol hardloopevenement met een parcours over de Grebbeberg en dóór Ouwehands Dierenpark met als doel geld in te zamelen voor Stichting Bears in Mind. Deze stichting helpt beren in nood en zorgt ervoor dat bruine beren wereldwijd beschermd worden en gewoon beer kunnen zijn.

Stichting Bears in Mind organiseert het hardloopevenement in samenwerking met I Care Producties en Ouwehands Dierenpark. Het is een unieke ervaring in de lijn van de zogenaamde Urban Runs, maar dan door de dierentuin. Het parcours start in de dierentuin, langs het bekende Berenbos en wordt voortgezet over de Grebbeberg, waar de vindingrijkheid op de proef wordt gesteld door het uitvoeren van kleine belevenissen en proeven tijdens de run. Zo kom je meer te weten over beren, beren in nood en beren en hun leefomstandigheden. Een echte belevingsrun met afstanden van 5, 10 of 15 kilometer. Voor kinderen is er de KidsRun met een afstand van 1 kilometer. Deelnemers kunnen zich nog steeds inschrijven via www.beregoeierun.nl.

Kun je niet meerennen maar wil je wél  beren in nood redden?? Ga naar de actiesite en doe een donatie!

“Daar wil je toch bij zijn! Hoe spectaculair en bijzonder is het om tijdens het rennen allerlei bijzondere dieren spotten, meer erover te weten te komen en tegelijkertijd te steunen; een unieke ervaring!” aldus Ingrid Vermeulen, directeur van Stichting Bears in Mind.

-------------------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directeur van Stichting Bears in Mind Ingrid Vermeulen, via ivermeulen@bearsinmind.org of info@bearsinmind.org. Of 06-15087597

Foto’s:Bijgevoegd beeld is eenmalig vrij van rechten te gebruiken, mits geplaatst/vermeld bij dit bericht.

Bronvermelding: Stichting Bears in Mind

 

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen