Op naar de Top terug bij RTL 4

14 NOV 2023 08:30 | I Care Producties

Op naar de Top terug bij RTL 4

Paul de Römph ontvangt weer inspirerende gasten

Het succesvolle tv-programma Op Naar De Top is vanaf 19 november terug bij RTL4 met nieuwe afleveringen. In het programma ontvangt vastgoedondernemer en levensgenieter Paul de Römph diverse interessante gasten in zijn appartementencomplex in het Oostenrijkse Westendorf. 

Dit seizoen zijn te gast zanger en Mister Westendorf Wolter Kroes, de Rotterdamse zakenvrouw van het jaar Shirley van Beers, de in Down-syndroom gespecialiseerde en wereldwijd hoog aangeschreven kinderarts Michel Wijerman en de succesvolle reclameman in ruste Paul Holtkamp. Tot slot gaat Paul op pad met presentator Sander Janson en praten ze over de nieuwe bijzondere projecten die Paul aan het ontwikkelen is.

Paul brengt samen met Wolter Kroes een emotioneel bezoek aan de inmiddels gesloten Moskitobar in Westendorf. Wolter trad hier jarenlang avond aan avond op voor een afgeladen zaak vol Nederlandse après skiërs. Nu het gesloopt gaat worden raakt Wolter zichtbaar geëmotioneerd als hij met Paul in de ontmantelde bar staat.

Zakenvrouw Shirley van Beers staat aan het hoofd van een miljoenenonderneming in de elektrotechniek en houdt in Op Naar De Top een stevig pleidooi voor meer vrouwen in de techniek.

Gepensioneerd kinderarts Michel Weijerman staat in Nederland ook bekend als Dokter Down. Hij confronteert Paul met de wetenschap dat Paul en zijn vrouw Carina echt iets voor hun zoon Glenn moeten gaan regelen. Glenn heeft downsyndroom en woont nog thuis. Nu Paul en Carina een dagje ouder worden gaat hun liefdevolle zorg voor Glenn alleen maar zwaarder worden.  

Met oud-reclameman Paul Holtkamp bezoekt Paul het sprookjesachtige Salzburg waar ze zich onderdompelen in kunst en cultuur. Tijdens een bezoek aan een moderne kunstgalerie wordt Paul door zijn gast op een heel bijzondere manier verrast.

In de laatste aflevering gaat Paul op pad met presentator Sander Janson. Paul praat met hem over alle nieuwe projecten waar hij mee bezig is en uiteindelijk belanden ze zelfs in Spanje. Daar neemt Paul Sander mee naar een unieke en bijzondere locatie in Villajoyosa aan de Costa Blanca waar hij een nieuw 5 sterren complex wil gaan ontwikkelen. 

Op Naar De Top is vanaf zondag 19 november wekelijks om 17.00 uur te zien op RTL4 en wordt geproduceerd door I Care Producties.

 

Voor meer informatie over een interview-verzoek met Wolter Kroes of Paul de Romph neem contact op met Jeroen Plemp op jeroen@icp.nl of 06-51937782

Meer binnen de rubriek Entertainment